Ribo Oprema Valjevo

Valjevo

Član od: 16.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KRAN sistem za soma(i stuku) NIJE KAO STO GA JE OPISAO, PLOVAK JE 120Ggr a on to i ne spominje. uz sistem je obecao kvalitetnu sajlu, a poslao sistem vezan hipronom. sistem se ne moze zabacivati na klasican nacin, zbog mnogo razloga, vec se mora razvlaciti. a gospodin mi je rekao da moze da se zabacuje. prilikom pakovanja ostecena su sva cetri plovka na cetri sisrema. nisam u zivotu video bezvredniji i jeftiniji plovak sa soma i stuku. postarina mi je izasla 460 dinara za otkupninu 1000 dinara. sve u svemu bacio sam 1460 dinar, a takodje sam bacio 4 sitema koje mi je poslao jer ne mogu da ih koristim za moj nacin pecanja.
Ne znam koji problem ima Dragan,ali ovo je bruka i sramota.Mogao me nazvati da mu vratim,novac.A postarina nije do mene ,to je do kurirske sluzbe.Sto nije uplatio na racun,pa ga postarina izasla samo 150din.Potpune neistine navodi,tako da bih zamolio KP tim da reaguje.Pustio me da ga ocenim pozitivno,a onda mi uturio na foru.BRUKA I SRAMOTA ZA OVAKVE KORISNIKE POPUT DRAGANA SAJINOVICA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.