Ringe

Aranđelovac

Član od: 14.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je okej na racunaru osim jedne glavne stvari, poslato sa NEISPRAVNOM grafikom, izgubio sam dosta vremena i truda oko toga i ne planiram na dalje saradnju, niti bilo koji vid komunikacije sa clanom, sve prelazi samo u troskove, koje meni ne idu na korist, vec njemu, clan je sasvim okej u prici ali sam razocaran, necu prihvatiti ni jedan njegov predlog jer su potpuno smesni, clan je ponudio povracaj pod pretnjom da ce biti veselo ako mu posaljem razlicite komponente, navodno pod izgovorom da mi skrene paznju, kada sam mu prvi uplacivao novac i slao predmet sa novcem nije se bunio, mislio sam da ce sve biti okej ali je bilo bolje da sam poslusao drugove reci da za sve postoji prvi put, zelim clanu Novu godinu i bolje izgovore u narednom periodu, jer ovi da je on trgovao i pokusali da mu uvale drugu grafiku, on se razume naravno u to a u racunaru je spojio grafiku koja zahteva minimum 500W kvalitetnog napajanja sa 350W Brendiranog i naravno moja je krivica sto nije htela od samog pocetka kada sam preuzeo racunar.
Sve si dobio iz oglasa kao sto jeste dobio si snimak pre slanja sve radilo. Na svaki dogovor sam bio spreman. Zamena je uradjena kao po dogovoru i sve je bilo kao sto si ti hteo i dobio si cenu koju si hteo. Neka tebi ide na zdravlje ova ocena. Sve najbolje....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.