Ripkid - R16 Store

Beograd | Zvezdara

Član od: 03.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Retro kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac se bas potrudio da zasluži negativnu ocenu. Poslao mi je oštećenu požutelu tastaturu za koju je tvrdio da nema mane i da nije žuta kad sam ga pitao. Problem i je što mi je pretio negativnom ocenom i vređao me nakon sto sam se žalio da predmet ne odgovara opisu. Takođe je postovao po forumima laži i uvrede na moj račun. Sad tvrdi i da je floppy drajv koji sam mu poslao neispravan (dobio ga je ispravnog za 3x manju cenu nego što vredi) a neće da ga vrati nazad i da ja platim poštarinu. To što prodavac ima pozitivnih ocena, očigledno ništa ne znači. Kad nastane problem, rešava ga tako sto preti kupcu da ce mu uzvratiti negativnu ocenu ako ga kupac negativno oceni. Za dokaze me kontaktirajte preko KP poruka.
Kupcu sam izašao u susret i spustio cenu jer me je preklinjao danima kako želi da ima ovaj jako redak kolekcionarski primerak tastature. Ispravna, očuvana, bez i jedne ogrebotine i bilo kakvog žutila poslata mu je sutradan na navedenu adresu. Tastatura je verovatno oštećena tokom transporta za šta ja ne mogu da snosim bilo kakvu odgovornost i to je nešto što se dešava i na to svako od nas uvek mora da bude spreman ali je kupac mene optužio da sam mu podvalio izgreban predmet iako je imao slike istog u oglasu. Tastatura je inače tonirana krem bojom koja je sasvim tipična za retro Commodore PC tastature ali je gospodin napravio amatersku procenu misleći da je to nekakvo žutilo. Takodje mi je kao vid nadoknade poslao neispravan 5.25" floppy drive i prećutao to kao i nedostatak gornjeg poklopca na istom. Nije mi ni u jednom trenutku ponudio da mi vrati novac niti da mi pošalje adekvatnu zamenu već me je blokirao. Šta reći posle ovoga, negativna ocena je očigledno data iz zle namere jer je gospodin isfrustriran što ne može lako da preproda predmet u inostranstvu pa je svu krivicu svalio na mene očigledno. Broj mojih ocena govori o maxmalno korektnom odnosu koji gajim prema svojim kupcima i koji će se nastaviti i ubuduće.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna zbog toga sto kada sam kontaktirao clana o ispravnosti predmeta rekao da je ispravno sve. Porucio sam predmet na njegovo verovanje da je sve upotpunosti ispravno, stigao predmet i stvarno konzola radi pali i nisam imao nikakvu primedbu ali nisam hteo odmah da ga ocenim dok ne nabavim neku igu. Medjutim clan me pozurivao sa ocenjivanjem a posto se malo teze nalaze jeftinije igre za ovu konzolu proslo je malo vremena ali sam ja clana ocenio bio tada. Medjutim pre neki dan stigla mi igra i sta sam imao da vidim konzola ne daje sliku kada se stavi ketridz. Pokusao sa clana da kontaktiram telefonom nekoliko puta ali se ne javlja, pa sam ga kontaktirao putem kp puruka sto je odmah odgovorio i uporno tvrdio da je konzola ispravna. Clanu sam napomenuo da mogu da mu napravim snimak da se sam uveri kakvu mi je konzolu prodao i da nije u pravu, sto ce on na to da odgovori da je sa njegovom porukom zavrsio samnom i blokirao mi komunikaciju. Velika sramota da dobije negativnu pored ovoliko pozitivnih ocena.
"Velika sramota da dobije negativnu pored ovoliko pozitivnih ocena" I ja se slažem sa vašom konstatacijom da je velika sramota da mu neko očigledno bez obraza dodeli negativnu ocenu pored toliko uspešnih prodaja. Konzola vam je 101% ispravna i testirana dostavljena. Testirana je sa originalnim Nintendo adapterom (koji vi niste posedovali) kao i sa original RGB Scart kablom i sa više igara. Sve je radilo besprekorno a vama neka ide na dušu to što ste se javili posle MESEC DANA da je konzola neispravna i nakon što ste me najpre ocenili pozitivnom i potrvdili ispravnost konzole. Nadam se da će Kupujem-Prodajem tim reagovati na ovo kako dolikuje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.