Ris - moto

Kragujevac

Član od: 17.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba ga izbaciti sa sajta, poslao polomljen deo, i još pogrešan, neće da saradjuje. .. Loše, jako loše. ..
Decko verovatno nezna na cemu je ponudjeno mu da mi se vrati novac navodno nezna kako se salje paket trazi drugi deo navodno pogresan poslsat a da I taj pogresan ne vrati pa ovo je sajt KP a ne POKLANJAM

Motocikli > MZ

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj isti rezervoar je narucila moja cura za moj rodjendan za koji je tvrdio da je model MZ ETZ 251, koji je platila 3500 dinara + postarinu, naravno rezervoar nije odgovarao kad sam proverio mozda nedelju dana kasnije (motor je bio u drugom gradu) i kad je pozvala i napomenula to, rekao je da je kasno javila i da nece da vrati novac, na kraju je pristao da vrati 2500 i da ona plati postarinu. Nadam se da je srecan sto je zaradio nepravedno tih hiljadu dinara plus sto smo pukli jos toliko za dostavu. Preporuka za saradnju, nikako.
nemam komentar Posle dva meseca setio se da mu rezervoar ne odgovara i to pred novu godinu BRUKA!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Vrlo, vrlo loše iskustvo. U protekle 4. god koliko radim trgovinu na ovaj način prvi put se susrećem sa ovakvom osobom. kontaktirao sam ga telefonom, i raspitao se za stanje motora, s obzirom da je slikan iz vrlo loših uglova tj parcijalno(ispostavilo se sa namerom, nije se video guvernal, zadnji točak itd). Rekao mi je sledeće o motoru: 1. Uradjena generalna i motor prešao 50km nakon toga 2. Stavljena nova radilica 3. Karburator nov tj zamenjeni svi delovi-telo karb. staro 4. Nova zadnja guma 5. Na viljušci jedan štap zaglavio-treba razraditi 6. Menjač ok ima 5. brzina Ispostavlja se sledeće: Motor sam jedva podigao zato što je insistirao na kurirskoj službi koja nema neophodnu logistiku za isporuku, te sam morao da idem taxijem pšo njega umesto da mi ga doteraju do kuće kakav je bio dogovor. Još sam morao platiti pre nego sam mogao da ga vidim inače mi u snu ne bi palo na pamet da dam novac za takav krš. ! . Od generalne u koju se kleo ni g, mašina sva u zapekloj štroki i ulju, prska ulje na sve strane, semerinzi nula, 2. Radilica od pre Hrista, klinčić(smerivač magneta) obrisan, lageri na radilici zvone ko ludi 3. Karburator nije imao sauh pločicu, da ne idem dalje o ostalim stvarima 4. Zadnjs guma je bila nova, ali 2000-e god, DOT 1100. Guma trulex živi 5. Viljuška od apn 4, oba štapa kao da su zavarena, nisu mrdnula ni milimetar ni na hidrauličnoj presi 6. Menjač ima 5-u ali u nekoj drugoj dimenziji, , motor ne može da krene gasi se kako se popušta kvačilo, u aut-u skroz. Zvao ga posle detaljne inspekcije sa svim ovim ovim primedbama, gde se vadio na klinca koji radi kod njega, te ima radilica prs i pleva, nije on kriv, semerinzi su popustili od stajanja i slične budalaštine. Dogovorili smo se da za te stvari koje nisu takve kako je decidino tvrdio, pošalje nekoliko stvari kao nadoknadu, još je nešto od toga sam nudio i insistirao da pošalje. ! , dan , drugi , treći-ništa ne stiže. Zovem ga, te na putu je , poslaće momak koji radi, te momak ne ume da se snađe, pa je otišo na odmor kad se on vrati odmah se sve sređuje i bla. bla. Na telefon se više ne javlja i odbija pozive. Bio sam i previše opširan iz razloga da jako vodite računa sa kim imate posla da ne biste prošli kao ja. Najveća moguća i apsolutno najnegativnija ocena za ovog člana.
tacno je sve navedeno zato je i vrednost motora bila ta .Nazalpst i to je dobio ispod cene jel je poslao pocepanu novcanicu koja je reklamirana kurirskoj sluzbi!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

prodao mi je blutot slusalicu LOGITECH bodigard tvrdeci da je skoro nekoristena i ispravna, medjutim imam prekide krci, i sundjer na slusalici pokidan, vide se tragovi koristenja.
ne slazem se sa ocenom jer me je covek pozvao i rekao da je sve u redu u 10h posle toga uvece mi je pustio poruku kako je nezadovoljan i da ce mi dati negativnu ocenu,nije mi dao vremena ni da mu vratim novac a on meni proizvod koji je verovatno upropastio nestrucnim rukovanjem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.