RISTA

Bačka Palanka

Član od: 18.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da prodaje orginalnu multimediju iz audia koju je proverio kod autoelektricara i radila je. poslao mi je kinesku koja je potpuno neispravna. kada sam ga zvao rekao je da ce mi vratiti deo novca ali od toga nema nista. posle niza razgovora i poruka u kojima je bilo ruznih reci i sa moje strane PRETIO MI JE KAKO JE POLICAJAC I DA SE CUVAM. OVOGA CLANA ZAOBILAZITI.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U ogasu piše sve radi sve ispravno besprekoran, a ustvari zadnja glava ima lufta, toćak kriv, žice labave, lanac zarđan, brzine nerade, pokidana instalacija za svetla, shifter rkcka neispravan ne menja brzine. Posle dugog ubeđivanja telefonom pristao je da mu vratim biciklo ali za upola cene uz moju poštarinu, tako da se mojih 4000 hiljde još uvek nalaze kod OVE osobe, kaže ja sam biciklo prodao i nisam više obavezan prema kupcu, a znao je da je biciklo neispravno i upotrebio je pridev BESPREKORAN što ne odslikava pravo stanje bicikla, i što ne pristaje na vraćanje mojih para, dobija negativnu ocenu. Ja nemogu da ga preporučim nikome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.