Ristić Pavle

Kruševac

Član od: 01.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Korisnika nakon pristigle posiljke ne mogu da dobijem. Broj telefona koji je okacen na ovom profilu ne primada ovom korisniku vec izvesnom Dejanu. Od ovog korisnika mi je potrebna sifra za iCloud da bih mogao da se odjavim i prijavim na svoj nalog, ostalo je okej.
Poštovani ja ne znam o čemu vi pričate telefon je odjavljen sa iclouda i vraćen na fabrička podešavanja pre nego što vam je poslat a šta ste vi radili ja stvarno ne znam. A čak i da nije odjavljen taj izvesni Dejan koji vam se javio je moj stric kod koga ja ostavljam taj broj kad sam u inostranstvu kao sada a koji mi inače služi samo za Kupujem Prodajem. Sigurno neću da vam ostavim moj privatni broj da možete da me zovete kad vama odgovara. Takodje znam da vam je taj Dejan koji je mene kontaktirao i rekao za vaš problem ja sam mu dao šifru za icloud da vam javi iako je telefon odjavljen. Tako da ne znam u čemu je vaaš problem. A iskreno da vam kažem i baš me briga jer ja znam da sam sve ispoštovao kako treba. Takodje me briga za ovu vašu negativnu ocenu jer ja nisam ni trgovac ni preprodavac da bi mi to nešto značilo, već prodam po jednu stvar godišnje koja mi više ne treba. Hvala dovidjenja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.