Risto

Beograd | Čukarica

Član od: 03.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Porcelan i kristal

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio cajnik koji mu je poslat odma sutradan po dogovoru i odbio da primi paket. Morao sam platiti obe postarine 900 dinara. Da stvar bude jos gora cajnik se razbio u silnom transportu, tako da sam u gubitku 7.900 dinara. Izbegavati ovakve kupce a savet KP timu da ga banuju trajno jer samo stete ugledu ovom sajtu. Preporuka buducim prodavcima kada saradjuju sa ovim clanom je da obavezno traze UPLATU PRE SLANJA da nebi bili osteceni kao ja a doticnom nek je na cast! Nije se udostojio ni da odgovori na poruku a kamoli da se izvini. Sramota!
Doticnog bih zamolio da izbegava pricanje neistine....odgovorio sam na porukE silne koje je slao.....Stvar je u tome da sam ja pitao da li predmet moze biti poslat u sredu da stigne za cetvrtak dobio sam odgovor da moze.Ja sam tek u petak dobio poziv da je stiglo.To je trebao bitj rodjendanski poklon jednoj osobi koja je u petak odputovala iz zemlje na 6 meseci i koja je putovala rano ujutro. I s toga mi taj cajnik ne treba.Prodavac je pitan pre slanja da li moze I napomenut je da treba najkasnije cetvrtak.ja sam predlozio prodavcu da se zali zato sto KURIRSKA SLUZBA NIJE ISPOSTOVALA USLOVE DOSTAVE ali ocigledno da prodavac nije upoznat sa svojim pravima kao potrosac.s toga se pitam dal je cajnik zaista polomljen I prodavac nije reagovao?I da li je trebalo ja da dobijem polomljen cajnik za 7000? Posle cega bi me prodavac verovatno ignorisao.STROGO IZBEGAVANJE KORISNIKA MOZDA I NJIMA BUDE POSLATO NESTO LOSE UPAKOVANO PA DOBIJU OSTECEN PREDMET ZA NE MALE PARE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.