ristro

Novi Sad

Član od: 24.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Kočioni sistemi i prenosi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek na pitanje da li ima na stanju proizvod odgovori sa ima i da mu posaljem podstke za slanje. Ja bu mosaljem i posle dva dana ga ponovo kontakitram da proverim da li je poslao na sta dobijem odgovor "da" i tu se njegova komunikacija zavrsava. Proslo je 7 dana od porudzbine i jos nije stegao proizvod. Nikako ne preporucujem prodavca

Motocikli | Oprema i delovi > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavcu sam poslao poruku 5.1 u 9.07 sa pitanjem da li moze danas da posalje paket. Odgovorio jeda moze i da ce poslati AKS. om.6. jan popodne ga upitam porukom da li je poslao paket-nije odgovorio. AKS sam pozvao 8.1, dan posle Bozica kuriske sluzbe su radile normalno, kao i poste, paketa za mene nema. Evo danas je 12.1 paketa nema, doticni prodavac na mobilnom nije dostupan, a na poruke preko kp. ne odgovara, niti je procitao predhodne. Da napomenem i to da mobilni nroj koji je naveo nije dostupan , jer sam ga zvao od prvog dana kada sam narucio paket. U pitanju je totalno neodgovoran prodavac i svaki pokusaj saradnje sa doticnim je promasaj ! Moj prijatelj je od istog prodavca narucio deo za motor par dana pre moje narudzbenice, i isti nije dobio jos uvek. .. Izbegavati ovakve prodavce u sirokom krugu !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.