Rita

Bačka Topola

Član od: 30.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugi bicikl je u pitanju (wonderbike, izbrisan je sa oglasa), bicikl ne izgleda kao sa slike (na slikama je bicikl izgledao okej, bez rdje, ali je u totalno drugacijem stanju), u opisu stoji da je sve u redu sto se tice kocnica i menjaca, prednja kocnica ne radi, zadnja slabo, jedna rucica menjaca ne moze da se pomeri, zadnji menjac preskace i ne menja brzine kako treba. . Odbija da joj vratim bicikl(kako kaze, putuje i tek se mozemo dogovoriti za 3 meseca, kada se vrati). .
Jeste bicikl je kakav se može kupiti za 3500 din. Rekla sam mu da danas idemo za Nemačku kod sestre na 3 meseca, pa kad se vratim, primiću nazad bicikl, a dotle neka se vozika. Očigledno mu ne odgovara moja dobra volja.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ploca nije ispravna, izbaci samsung logo i ugasi se. Upali se iz 15-20 pokusaja i onda kada se ugasi opet ista prica. Na poruke nema odgovora. Serviser je napisao ovaj komentar
Ploča je garantovano ispravna, samo je kupac serviser, pa hoće da mi vrati telefon sa lošom pločom.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštosu uvrede strogo zabranjene, ja samo mogu da zamislim štabi bilo da nisu, o dotičnoj Riti, ništa lepo, šalje neispravne stvari, dotična neće da odgovara na pozive, neće komunikaciju nikakvu, u porukama piše da nisam stručan kako se koristi, svu krivicu svaljuje na mene, a za taj novac kupi nešto lepo familiji ili sebi, možeš da kupiš i štoti ja mislim, toliko od mene ovde. .
Nepravedna ocena, manite se ovog novog člana! Poslat mu je ispravan stroboskop, i nakon 5 dana mi javi da je neispravan. Verovatno je pogrešno priključio i upropastio. Trebao se odmah javiti, a ne ucenjivati me nakon 5 dana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.