RM AUTO DELOVI

Zaječar

Član od: 05.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepoštovanje dogovora. Dogovorili smo se da spustim cenu i da sačekam malo zbog radova u kući. Nakon nedelju dana proveravam sa kupcem da li je i dalje zainteresovan/a, dobijam protvrdan odgovor ali da radovi i dalje traju. Posle dve nedelje ponovo kontaktiram kupca i dobijam odgovor da ne uzima artikl. Artikl mi stoji mesec dana kao rezervisan. Da se bar kupac sam javio da otkaže ili našao za shodno da se izvini zbog otkazivanja kupovine nakon mesec dana čekanja ne bi došlo do negativnog ocenjivanja. Zbog svega ovoga poklanjam ovom korisniku negativnu ocenu, još jednu u kolekciji. Ne preporučujem za saradnju.
Molim administratore da ocenu poniste jer ja od ovog clana nisam uopste trazila da mi bilo sta cuva dve nedelje,a ni mesec dana kako je napisao,ja jesam bila zainteresovana,ali nijednom porukom mu nisam rekla da ja to kupujem,kako sam mu napisala,prvo da vidim za prevoz ako nadjem,a isto tako ja nisam kriva sto vise nijedna kurirska sluzba ne prevozi namestaj,sve sto je napisao je slagao,unapred Hvala!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan je neozbiljan, predmet iz oglasa nije dovoljno opisan! Farove koje sam dobio su plasticni ne stakleni, dzeksne ispadaju I farovi gube kontakt, svaki far baca gde ne treba I ne mogu da se nasteluju jer su tako izliveni. .. Prodavac ne odgovara na poruke I nece da vrati novac IZBEGAVATI SARADNJU SA OVIM CLANOM I MOLIM KP TIM DA GA NAJSTROZIJE KAZNI
Sve ovo sto je napisao ovaj clan je jedna velika LAZ.Neznam sta je sve ocekivao da bude u opisu osim osnovnih podataka,far kao i svi moji delovi su novi tako da nije potrebno opisivati njihovo stanje.Ovaj clan,jednostavno nezna sta hoce,prvo je rekao da su farovi neispravni pa posle da je jedan dobar,a drugi ne moze da se nasteluje,pa kada sam mu rekla kako se farovi steluju onda je rekao da mu dzekovi ne odgovaraju,onda sam mu ja napisala poruku na mobilnom da mi da mail kako bih mu poslala reklamacioni list i da ga popuni servis i da farove vrati na reklamaciju kako bih mu poslala druge,naravno,on to nije uradio,a niti mi je bilo sta odgovorio,a kamo li zvao,i ako je proslo nekoliko dana,sto samo potvrdjuje da je sve slagao ocekivajuci novac nazad.Ja sam firma,ispostovala sam zakon koj kaze da se neispravan deo zamenjuje drugim posto prodje reklamaciju.I na kraju,BLOKIRAO ME DA NE MOGU JA NJEGA DA OCENIM.Molim KP tim da sve moje navode proveri i ocenu obrise i da malo bolje proveri njegov profil jer su mu oglasi pod razlicitim imenima,brojevima telefona kao i mesto prebivalista,a meni je dao podatke za isporuku kojih nema u njegovom profilu.Unapred hvala KP TIMU

Automobili | Delovi i alati > Auto | Retrovizori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao staklo retrovizora ta pogrešno godište. Neće da se javi na telefon i neće poruku ni da pročita . Odbija bilo koji vid saradnje KATASTROFA . Nemojte kupovati od njega.
Poslato staklo retrovizora odgovara automobilu za koje je kupac trazio,sobzirom da na samom pocetku kada je narucivao,u poruci je napisao da mu treba staklo retrovizora za LEVI RETROVIZOR KOD VOZACA,verovatno isto tako nije dao ispravne podatke tako da nasa greska nije,a isto tako,nismo odgovorni ako kupac na svom automobilu nema originalan retrovizor za koji kupuje staklo.Cim se javio,uredno mu je prosledjen mail sa odgovorom da sa nase strane nije doslo do greske,tako da je sve LAZ!!!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Farovi koje sam kupio nisu isti kao sa slike koju je prodavac okacio u oglasu, broj koji je prodavac stavio nije u funkciji, a reklamaciju nije zeleo da uvazi, KATASTROFA.
Farovi su isti kao sa slike(crni),nije tacno da mi broj nije u funkciji jer me je kupac zvao,u poruci koju mi je poslao ljuti se i preti sto kurirska sluzba kasni(to nije do mene)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.