Roba iz uvoza 0654323272

Kraljevo

Član od: 02.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za gume nemam komentar, medjutim, prodavac je poslao (po njegovim recima novu neotpakovanu) ogradicu za bebu koja je stigla polomljena sto sam mu odmah slikao i poslao. Nakon 2 sedmice cekanja na reklamaciju preko kurirske sluzbe odbio je da vrati novac uz opasku "kako ja da znam da je niste vi polomili". Ponudio je da je posaljem nazad i popravi, medjutim na pitanje kako to misli da uradi prekinuo je komunikaciju. Krajnje nekorektno.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac koji prodaje moto gume sigurno zna u kakvom je stanju guma koju prodaje. Na moje pitanje u kakvom je stanju guma tvrdio da je dobra. Guma je potrošena i četvrtasta umesto poluokrugla i ako na slikama izgleda dobro. Pitanje da li su slike do gume koju mi je poslao ili neke druge? Kupac ne prihvata povraćaj gume niti vraćanje novca i ako je po zakonu obavezan a da ne pominjem moralnu obavezu. Već me je odmah blokirao što samim tim govori o kakvom je prodavcu reč. Gumu sam platio 2960din za koju imam urednu potvrdu o uplati na račun+troskovi slanja. Guma je dobrim delom upakovana sa potvrdom o slanju. Ko želi mogu poslati slike gume kako bi se uverili da nisu u stanju kakve su prikazane na postavljenim slikama. I na kraju upozorenje za buduće kupce na oprez.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.