Robert Kis

Kikinda

Član od: 18.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izvršili zamenu lično i taj deo je bio ok, osim što nije poneo kompletnu opremu uz stvar koju smo trgovali. Ali rekao je da će poslati o svom trošku i tu sam se složio. Naravno od tada je prošlo gotovo mesec dana, ne odgovara na poruke više (u početku jeste) i naravno nije poslao ništa. Mislim da stvarno nije korektno, makar da se javi i obrazloži ako ima nameru da ispoštuje dogovor. Samo definitivno nema nameru da ispoštuje dogovor, tako da ovo je prva negativna ocena koju dajem nekome na KP.
Skroz u redu ocena, sve je tako kako je covek rekao, ja nisam ispostovao jer tu stvar sto sam trebao da mu posaljem nemam, a da je kupujem nemam para, slazem se sa ocenom gospodina, pozdrav!

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam graficku sa slomljenim rebrom na jednom ventilatoru. Prodavac tvrdi da to tako nije bilo kod njega. Da se to desilo u transportu, pa bilo bi to slomljeno rebro negde u pakovanju (graficka poslata u svom fabrickom pakovanju), a nije ga bilo nigde. Dao sam mu predlog da makar plati troskove zamene tog ventilatora, sto je otprilike 10% od prodajne cene, nije nista odgovorio.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno prodavac se vadi da je imao problema pa nije poslao predmet i rekao da ga je briga i da smo nerazumni. u oglasu pise cena 2500 a prodaje je za 3000 sto sam ja pristao ali predmet nije stigao. Ne preporucijem
Vazi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.