Robert

Kragujevac

Član od: 26.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam prodavca, telefonskim razgovorom receno mi je da je laptop ispravan, da je koriscen za ucenje (teorijski deo voznje - tipovanje), i da mu je treba novac pa je to razlog prodaje. Upalim auto i odem u Kragujevac, jedva se nadjemo, jer mi prvenstveno dao jednu adresu, pa onda drugu, pa smo se na kraju nasli negde na ulici. Laptop na prvi pogled solidan, ko se ne razume u tehniku mislio bi da je dobar, jer je lepo ocuvan. Kratkim testiranjem utvrdjeno je da je hard disk ostecen, da ima preko 11.000 losih sektora (9% helt, 100% performanse, 467 radnih dana, 13.000 startovanja). Ima ostecenje panela u donjem levom uglu, vidljivo najvise na beloj pozadini. Uredjaj ne strucno otvaran, fale srafovi, zabice imaju lufta. I naravno posle svega, prodavac ostaje pri njegovoj ceni, iako mu je lepo objasnjeno da je laptop u losem tj. uskoro neispravnom stanju, odbija da spusti makar za gorivo i vreme koje sam potrosio. Naravno, pokusavao je da mi proda pricu da je on ne strucan po tom pitanju i da je on kupio predmet od nekog sa MNOGO ocena na KP, sto mi iskreno ne znaci nista. Izbegavati saradnju. Srecno sa daljom prodajom, jadan onaj ko kupi taj krs po toj "primamljivoj ceni" !
Kao prvo, dogovor je bio da dodjes za laptop i da isprobas laptop. ja nzm iz kog razloga si ti meni dao negativnu ti si laptop proveravao rekao si da je laptop sve ok sem hdd i onda sam ja rekao mogu spustiti 5 eura jer i onako od 120 sam laptop spustio na 100 i pristao na 95 sto se svakako isplati i kupiti drugi hdd. ali opet ponavljam zato sto nisam hteo da ti dam za 90eura ti si meni dao negativnu zasto. kao prvo moj laptop vase pare gledao si nije ti odgovaralo nije ni meni nikom nista ja da sam hteo da vas z*** ne bih vam dao da proveravate laptop. a to sto si dosao i sto mi prodajes te price jasam trosio gorivo" jasam napisao licno preuzimanje u kg ili saljem brzom postom a to odakle ste vi dosli to moja star nije. ti kupujes a ne ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.