Robert

Beograd | Palilula

Član od: 15.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO NE SARADJUJTE SA DOTICNIM, obmanut sam za Sony Playstation 4 PRO U oglasu je naveo da samo dzojstik ne poseduje i da konzola trazi UPDATE. POSLAO ISTU BEZ HDD DISKA, KUCISTA HDD I POKLOPCA PO REDOVNOJ CENI BEZ dzojstika! Zamolio sam ga da isti vratim jer mi nije potrebna konzola TAKODJE BEZ KABLA KOJU NI UKLJUCITI NE MOGU, na to sve prepravio oglas i pravdao se kako ne citam. Bice prijavljen a vama savetujem da ga izbegavate!
U oglasu je stajlo. upali izbaci trazi upade slika 5  prodaje se u stanju kao sa slika donet je iz inostranstva nema hard  dzojstike ni igrice ide samo konzola . Kabl sam hteo da mu posaljem o moj trosak nije hteo na slici 3 se jasno videlo da ne poseduje hdd ni fioku . Nisam kriv zbog ne paznje kupca
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.