Robert

Bačko Petrovo Selo

Član od: 27.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Servis, popravka i usluge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa! !! Posaljem coveku risiver na popravku i cekam celih 20 dana da bi mi na kraju poslao nazad jos neispravniji uredjaj! jedan kanal je sustao a sada ni tako ne radi sa tim sto mi je pokvario tjuner u njemu a tjuner je radio extra! sada je izbrisao oglas o servisiranju? !bezveze sam platio slanje tamo i vamo i platio mu ruke da mi unisti uredjaj! Ljudi bezite od ovakvih sto dalje. sada se ni ne javlja na telefon. NEGATIVNO DA JE GORE BILO JEDINO DA MI JE VRATIO CEPANICU!
Kao prvo 20 dana ste cekali jer sam bio u guzvi i rekao sam kad da saljite,imam i druge poslove sem vaseg risivera koji je vec popravljao bog zna ko sve sami ste rekli... 2.risiver sa skrivenom greskom na koji sam tri dana potrosio da prelemim kontakte i da testiram kondenzatore 30 godina stare... 3.kod mene je radio vise od 24 casa radi testiranja,nije se javljala greska... 4.naplatio sam najminimalnije zbog gubljenja vremena jer sam rekao da risiver najverovatnije nikad nece biti 100% ispravan,trenutno je radio zato sam i poslao nazad... 5.za eventualne povrede u transportu ne mogu da odgovaram,trebali ste doneti licno... 6.javio sam se na sms i rekao sam da prihvatam reklamaciju za moj rad i da posaljite nazad pa da pocnem da menjam sve redom,tranzistore itd. Niste hteli... 7.Zadnja 2 puta kad ste zvali nisam bio u mogucnosti da se javim iz inostranstva... Jako ste nestrpljivi i dajete negativne ocene bez dogovora ,a mislim da niste u pravu, necu vise da vam se javim,nudio sam lepo da sredim risiver u reklamaciji niste prihvatili...ne mislite valjda da bih izgubio vreme da vam pokvarim risiver i da posaljem tako nazad...to nema smisla...

Audio > Vintage (30 i više godina)

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Uređaj ne odgovara opisanom stanju, ali ni blizu, ni u jednom segmentu, da je iskreno rečeno kakav je, ja ga ne bi platio ni 500-1000 dinara, a ne 30 evra. Zbog dosta pozitivnih sam poverovao, ali izgleda da i to više nije pravilo, šteta i para i vremena i kasetofona : -(
Prvo je trebalo da se dogovorimo kako cemo resiti nesporazum,po mom misljenju kasetofon odgovara stanju kako sam opisao,jer sve sam opisao stanje kako sam ja imao utiske kod testiranja,za ne daj boze ostetu u transportu ne mogu da odgovaram,mada kod aks a nikad se ne zna.stojim iza toga,ne volim nikoga da zeznem...narocito ne za sitne pare...dogovor sam po mom misljenju ispostovao jer sam i spustio cenu za 25% i plus platio postarinu i poslao kasetofn u onom stanju kako sam opisao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.