Robert

Leskovac

Član od: 27.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac se bavi manipulacijama. NE PREPORUČUJEM SARADNJU! CITIRAM OGLAS: "Panasonic SA-PM250 Bluetooth Usb Mp3 Fm Radio Cd Player Linija izgleda ko nova radi perfektno i ima prelep zvuk" OPIS ROBE KOJA JE STIGLA KURIRSKOM SLUŽBOM: Obe zvučne kutije su fizički oštećene -imaju razdvojene stranice od kojih jedna ima i pokidanu mrežicu. Jasno se može zaključiti, da oštećenje nije nastalo prilikom transporta, već usled izloženosti vlazi, što je dovelo do bubrenja iverice usled čega je došlo i do razdvajanja istih. Prodavac je na svoju inicijativu predložio da nadoknadi štetu i zatražio broj računa, bez da me je upitao da li želim (možda) da vratim robu koja je vidno oštećena i ne odgovara opisu iz njegovog oglasa. Nakon što sam u petak poslao broj računa, više se nije javljao, niti uplatio novac kao obeštećenje za neupotrebljive zv. kutije. Na pitanje postavljeno u ponedeljak 04.12.2023. kada će uplatiti novac -nije odgovorio, a zabeleženo je da je pročitao poruku. Kako se ljudi blamiraju za sitan novac. .. Na sledećem linku možete preuzeti fotografiju njegovog oglasa, fotografije oštećenih zv. kutija i prepiske sa ovim članom u PDF formatu. https: //drive. google. com/drive/folders/1x8u-x1CzTkYbuXLIzAiy-c5Qu2flq0ra? usp=sharing

TV i Video > Media plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Previse bi trebao da pisem i objasnjavam. Ali ukratko. Jednostavno prodaje nesto ko zna dal uopste ima. Pisemo na Kp on hoce da mi posalje a ja posaljem druga licno da ga preuzme. Zovemo ga na telefon on se nejavlja i tako 20 puta. Saljemo poruke on ne odgovara. Drug je morao da ode jer vise nije vredelo cekati. Posle toga opet ga zovemo nije dostupan. Sledeci dan nije dostupan. Poslao sam mu poruku na Kp ne odgovara. Posle nekoliko dana konacno pise na Kp kao fora telefon bio u kvaru i da predmet koji prodaje nije za mene jer je kineski a kad mu donesu iz inostranstva original javice se. .. pa zasto ga onda prodaje ako nije za mene nije nibza druge a i ako mu je telefon u kvaru mogo je da pusti poruku na svom Kp nalogu. Izbegavati ovakve u širokom krugu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.