robertnbg

Beograd | Novi Bg.

Član od: 07.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao 2 napajanja od kojih samo jedno radi i jos govori da donesemo na garanciju pa ce on da posalje negde u madjarsku , pre svega ja sam dosao da kupim 2 nova napajanja ispravna a ne da uzmem jedno i sutradan da saljem na garanciju a pare nije hteo da vrati kao ni da zameni ovo sto mi je “uvalio”
Kupac je dobio dva nova napajanja LC Power 1800 srebrna verzija. Uz napajanje ide kabl za struju i jedan adapter. Jedno napajanje nam je poslato pojedinacno i tako kako je stiglo zapakovano smo predali. Drugo je doslo u kutiji sa vise napajanja. LC Power ne dolazi u sopstvenoj kutiji vec se pakuje fabricki 6 komada u jedan veliki karton. Kad kurir donese karton stavljamo ga na pod skladista. Iz tog kartona smo ga izvadili i predali kupcu bez ikakvih fizickih ostecenja. Dan nakon preuzimanja kupac javlja da je jedno fizicki osteceno i da je neka plastika polomljena. To se desava kad napajanje ispadne. U tom slucaju garancija ne vazi. Servis to jednostavno ne priznaje. Tvrdi da se to njegovom bratu koji je to preuzeo i sutradan njemu predao sigurno nije desilo. Bas da bi se iskljucilo ovako nesto napajanja ne saljemo vec samo moze licno da se preuzme. Nijedno napajanje nikad nije doslo sa fizickim ostecenjem. Za 3 godine smo imali samo jedno LC 1650 koje je odmah po ukljucivanju izbacivalo osigurac. Reklamirali smo kvar, poslali prodavcu, on odneo u Madjarsku i dobili smo drugo. Sva napajanja kupujemo ovde preko oglasa od prodavaca koji se time profesionalno bave i u slucaju kvara se salje njima. To je EU garancija i ostvaruje se preko prodavca. Stalno imamo na stanju oko 10 razlicitih 850-1800w zbog nasih rigova da u slucaju kvara imamo trenutnu zamenu. Pre dva dana su nam stigla opet 2 x LC 1800.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

korisnik je porucio graficku, poslali smo mu koju je porucio, nije preuzeo paket! razlog jer je pogresnu porucio! ne profesionalno i neodgovorno! koleginice dve su isto tako lose prosle sa njim kao i ja! moj savet nemojte saradjivatin sa ovim korisnikom!
narucio sam 1660 super poslali ste 1660 obicnu ove nedelje sam narucio par komada 1660 super i najskuplja je bila 620€ vi ste mi za 632€ poslali karticu koja vredi 500€ to o nekim koleginicama sto pricate je cista izmisljotina

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno neprijatno iskustvo sa ovim članom i prva negativna ocena koju dajemo posle ovoliko godina rada i trgovanja na ovoj platformi. Naime Covek je kupio graficku karticu 3070 iz naslova sa vodenim hlađenjem, oznaka modela , slike i opis oglasa gde pise za tip hlađenja da koristi vodeno hlađenje su dovoljni da ko god se iole razume zna da nema klasične kulere. Nakon prijema, javlja se pretecim tonom, recima da sam mu uvalio karticu sa vod. hlađenjem a da je hteo klasicnu sa kulerima, da sam prevarant, pretio i je advokatima ako mu ne vratim novac i sl. Ja sam pristao na refund novca ali naravno prvo da nam vrati karticu, desava se da ljudi pogrese pri porucivanju pa sta je tu je. Problem je nastao kada je stigla kartica, sa masnom i izgrebanom kutijom, otiscima prstiju na kartici, iscepanim kesama i sl. sto je zaista nedopustivo, ako ste omasili u porudžbini nemojte otvarati kutiju vec odmah vratite artikal nazad. Slao nam je i slike gde se vidi da je ubacivao neki kabal u istu. Na kraju smo mu uprkos svemu refundirali novac, nama su ostale uvrede, pretnje, i ruinirano pakovanje kartice a gospodin je dobio novac nazad. Iskreno bih ga zaobisao na Vasem mestu.
Imam slike oglasa.U nazivu ne stoji vodeno hladjenje niti ima opis vec samo kopirana tabela sa tehnickim podacima koju niko ne cita. Pri dnu tek pise vodeno hladjenje. Morao je navesti u nazivu oglasa i u opisu oglasa napomenuti da je za vodu.Tek kad sam otvorio paket i najlon video sam da je tanka.Neki kabl koji navodi da sam gurao je adapter koji ide uz nju. Drzeci je u ruci i zagledajuci je vidim nesto mi cudno. Snimim video kako je okrecem u ruci i posaljem prijatelju koji radi malo/veleprodaju godinama. Kaze to je vodena kartica vrati je i na moje pitanje da li mogu da je koristim rekao ne. Kaze to niko nece problem je ta pumpa kosta 150€ itd.Vratim je u najlon i u karton u kom sam je i dobio. 3h kasnije isti kurir dolazi po karticu i nosi je. Ko je kad zamastio i pocepao kutiju od kurira nije moja odgovornost. A advokatom sam morao da pretim jer je odbijao da vrati novac i tvrdio da sam je prikljucivao sto nisam jer nemam vodenu pumpu.Kartica je i dalje kod njega raspoloziva mozete je kupiti jer je niko nece. Zato je izbegao da navede da je za vodu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.