Roberto

Kanjiža

Član od: 05.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao čoveka u kakvom je stanju laptop, reče u odličnom, ima malo tragova korišćenja i na ekranu otisak od tastature. .. Ja rekoh, ok, odgovara. Stiže laptop u stanju kakvo je opisano, ali samo delimično. Zaboravio je da napomene da je 50% ekrana prekriveno nekim unutrašnjim flekama i da ne par mesta ima probijanje osvetljenja. Njegov komentar je, citiram (Copy/Paste): "sta da resimo bre? ?? Kolko pare tolko muzika. " Da su nedostatci tog tipa navedeni, laptop sigurno ne bih uzeo. Izbegavajte ga. Uradio je ovo jednom, uradiće sigurno još neki put.
Laptop je bio u takvom stanju kao u opisu Nije imao flek ni probijane svetla itd Nikakav nedostatak nije imao Ovo je LAŽ Prvo pise mi poruku da stigao i sve u redu pa posle poceo nesto kao cenkanje i da nezadovoljan itd A ni jednom nije mi zvao.. Ovo je bio njegov predlog za resenje.. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.