robnakucica

Beograd

Član od: 13.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Kockice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepostovanje dogovora me je navelo da ispisem nekoliko reci o nepravilnostima koje su mi ucinjene mada prodavac smatra da mi je ucinio uslugu, ali ja se osecam prevarenim! Dakle ovako: Prvo sam se javio licno u vezi naslovljenog artikla-REELI-26.04.13. god. u21,37h. javio sam se tel. na br. tel.0644174098 u vezi kupovine i tada mi je receno da posaljem svoje podatke i da ce biti sve OK. Nakon jednog sata saljem podatke i prosirujen kupovinu za jedan-simulator-i ubacujem sifre iz oglasa sto se vidi u mojim porukama. Onda pocinju sumnje u radu ovoga clana, pa ga zovem 27.04 u9,11h-10,07-10,08 i napokon29.04. u 10,15h kada sam dobio poruku -PRODATO ZAKASNILI STE, POZ-Pitam ga ja kako zakasnio kada smo se dogovorili oko svega-MEDJUTIM kaze on moj brat prodao nekom XX. Mislim da se nikome ovo nebi dopalo! Mnogo toga je receno i doslo do nekog dogovora. E SAD OVO NEBI PISAO DA OPET NISAM PREVEDEN ZEDAN PREKO VODE: Ponudi mi drugi artikal 6x skupli i da mi skine cenu kao i simulator, skine cenu pitam ga za pojedine delove kaze sve u redu ali nema kontroler brz. .-medjutim motor izgoreo risiver izg. .a sve zbog kontrolera koji on nije video u njemu-zamka-i plastika na mski progorela, ali to se na slici nije videlo, a ko slika ono sto nevalj svi se trude da slike budu mutne da im ruke drhte i sl. .uz izvinjenje sto nije dobro ispalo-mob. .. i slicno njegove slike imaju ostrinu. Taj oglas je odmah skinut tako da nisam uspeo da ga ja uslikam , dok je onaj prvi usniman iz razloga obezbedjenja. E sad da ovo nebudu memoari moram da napsem o Simulatoru koji je dobijen sa krivim i polomljenim diskom i koji nije ispravan. E sada prodavac mi objasnjava kako mi je ucinio ulugu i skino mi je cenu za sve ovo sto je neispravno, a usvari on bi trebao u opisu da stavi da artikal na oglasu nije ispravan, da je polova, polomljen ITD. .I ja nikoga ne ucenjujem vec samo hocu za svoj novacda uzmem ono sto meni odgovara a nikako ovako.
Covek je pretio zato sto nije dobio prvi polomljeni avion od 1000 din pa sam ga ja upozorio a onda mi ga bilo zao pa sam mu dao nesto upola cene polovno i neprovereno a on laze koliko ima godina , izbegavajte da radite sa ovim covekom ,dalje nebi nista komentarisao .

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne postuje dogovor, nije iskren kada sam pitao o ispravnosti uredjaja, kaze poslat u subotu a poslat je u ponedeljak i stigao u utorak. Naglasio sam da ne salje AKS-om, poslao je AKS-om. Pogledajte slike u linku Kuler stigao, postolje iskrivljeno (kaze da je u transportu i trazi od mene da ja zovem AKS i prijavim to-a odakle ja znam i kakav dokaz imam da je sve bilo ispravno), cooleri puni prasine a kaze samo je proban prodaje se kao NOV, (oglas je naravno odmah obrisan) i ne rade, kada mrdnete kabli oni prorade pa opet ne rade, najverovatnije prekid u kablicu ali mogao je to da napise u oglasu a ne da prodaje kao NOV, a usput i nema rastegljive trake koja ide uz kuler. Na sve to momak trazi da mu posaljem uredjaj bez otkupnine da on to vidi i posalje u servis pa ce mi ga vratiti kad ga popravi? ?? Nazvao telefonom i ista prica, ja kazem da vam posaljem sa otkupninom pa kad popravite vratite po istoj ceni, ali on to odbija, zbog losih iskustva. Posle ovoliko lazi treba jos da ispadnem naivan i dam mu uredjaj za dzabe? Pazljvio sa ovakvim prodavcem i ako vam nesto treba od njega trazite prave slike i slanje Beksom sa opcijom otvaranja, jer ne prodaje nove stvari vec koriscene i/ili poluispravne.
, sto se tice beksa ne saljem saljem samo aksom , sto se tice ostecenja to mora da vidi sa aksom , sto se tice ispravnosti rekao sam da o mom trosku posalje nazad paket na servis i o mom trosku dobije ispravan paket nazad u slucaju da neradi i da nije uredu dobija pare nazad , to mu nije odgovaralo pa onda pise neke memoare i da na oglasu pise lepo kutija ostecena paket otvaran radi testiranja nema garaciju , ne slazem se sa njegovim misljenjem , gledam da svima izadjem u susret i ispostujem .

Elektronika i komponente > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Problem aku 12V/12Ah u opisu je stajalo "nov", ne da nije bio nov nego i potpuno neispravan - napon 23mV - prikljucni kontakti goreli(tragovi topljenja prikljucka) - ne moze da se napuni - a povrh svega u kutiji u kojoj je dosao stoji natpis na papiricu "Defekt", aku mi je zamenio za trafo uz dodatne postanske troskove od 450rsd. Pa procenite sami da li je trgovina bila korektna.
Gospodin je mnogo nezadovoljan trbalo bi vise da kupuje u prodavnicama a ne na internetu po cenama nizim 50 posto jer bi tamo dobio tretman bolji ali skuplji.

Elektronika i komponente > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupoo sam rc stanicu 4 kana, problem domet i opis artikla, NOVO - treba da bude novo ne polovno! Zamenjena mi je stanica za drugu uz moju doplatu, stanica koja je stigla bila je takodje polovna - poluispravna, i tu se zavrsava komunikacija za doticnim covekom. PAZNJA, SVI OVI PROZIVODI KOJE PRODAJE ISTI SU UGLAVNOM POLOVNI KORISCENI I POPRAVLJANI, DALEKO SU OD CONRAD PROIZVODA, ZATO AKO ZELITE DA BACITE PARE SAMO NAPRED!
Sto se tice kupca , ostao sam bez teksta , coveku kome sam izasao u susret iz moje dobre volje nista nije dobro koliko god mu udovoljavao ... dalje komentare necu pisati ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.