Rock n Roll

Jagodina

Član od: 03.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka sam pitao da li je majica zaista u "kao novo" stanju u kojem ju je i naveo a na to mi negira i govori kako je od blica. Majica kada je stigla ocigledno je bilo da je isprana i iznosena. Poslao mi je poruku kao "Je l' sve u redu? " iako zna da nije i kasnije mu napisem opsirno obrazlozenje koje je tek par dana kasnije pogledao i naravno nije odgovorio jer sta bi rekao?
Porucena roba tj. majice su u potpunosti odgovarala slikama i opisu oglasa.Majice su bile nove,samo bez etikete. Cena za dve majice je bila 1900din,ali me kupac pitao da li moze da kupi obe za 1300din. Naravno izasao sam u susret i poslao majice.Dobro svi znamo koliko takve majice kostaju(oko 1200din po komadu),sto znaci da je drugu majicu dobio gratis. Mogao je traziti dodatna objasnjenja i fotografije, da se uveri da je majica nova. Jasno mozemo zakljuciti koji je bio njegov cilj. Kupac sa ukupno 4 ocene i clan od 2015god, pa vi vidite kolika je realna procena uspesne kupovine. Iskreno, ne bih nikome preporucio saradnju sa ovakvom osobom

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Bermude nisu nove. Laz! Kad sam mu rekao da nisu nove rekao je da mu je zao i da cemo popiti pice nekad kad se vidimo a udaljeni smo 300km. Ne moze Srbin bez problema. .
rekao sam da robu dobijam iz inostranstva,i da imam raznu robu koju mi salju bez etikete da ne bi platili carinu,a i sam je znao da na sajtu kupujem prodajem NEMA NOVO,nego KAO NOVO i KORISCENO za fizicka lica,tj. za nas koji robu prodajemo...on dobro zna sta je kupio(kao nove),jer novu robu prodaju iskljucivo pravna lica. sto se tice pica sto sam mu ponudio da popijemo,mnogo se kajem,jer sam mislio da je covek i da je shvatio sta je kupio,ali sam se prevario u proceni.(NE TREBA NIKOME VEROVATI)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.