Roki

Novi Sad

Član od: 24.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao neispravan uređaj. Odnosno na fioci za papir fali valjak za povlačenje papira i jezičak na kraju fioke je slomljen. Samim tim, uređaj ne može da se testira. Možda su još neke komponente uređaja neispravne, ali zbog fioke nismo u stanju da testiramo. Prodavcu je poslat i snimak i slika kako fioka treba da izgleda i slika fioke koja nam je stigla. Prodavac je prestao da se javlja. Sama činjenica da prodavac ne ostavlja broj telefona na sajtu govori o njegovoj pouzdanosti.
Coveka sam pitao koji valjak fali i sta je polomljeno,a on mi nije odgovorio i objasnio sam mu da fioka mora dobro da se zatvori da ne bi izbacivao gresku. A on mi salje neke linkove koje ne mogu ni da otvorim i ne odgovara mi na postavljeno pitanje,u svakoj poruci isto pise. Broj telefona nije ubacen iz razloga sto imamo puno oglasa i svaki dan imamo pozive i nemamo svoje slobodno vreme. Najsigurnija prodaja i kupovina je preko KP poruka.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu nije navedeno da je stvar koristena i polovna, a kada mi je stiglo ti nije bilo kao sa slike ni priblizno tome.
U oglasu je lepo navedeno da je dusek koriscen,pre ubacivanja oglasa mora da se oznaci da li je stvar nova ili koriscena,lepo je obelezeno da je koriscen,to moze da vidi i KP tim. Dusek je potpuno isti kao sa slike i u odlicnom je stanju. Problem je sto ovde moze da ti da negativnu ocenu ko kad hoce,dobio sam negativnu i ako sam sve naveo kako jeste!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.