RoveR

Novi Sad

Član od: 06.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu je pisalo da su zvucnici u odlicnom stanju, a u komunikaciji u porukama da su 100% ispravni i da nisi 'skalabudzeni' za prodaju, sto se ispostavilo da uopste nije tacno. Ocigledno iskorisceno to sto sam rekao da se ne razumem u te stvari i da sam student, takodje najvece razocarenje sto se prodavac ne javlja i ne odgovara na procitane poruke na telefonu kao i KupujemProdajem sajtu da bi resili situaciju i radi dogovora o preuzimanju ostalih elemenata koji su dogovoreni i placeni. Komunikacija bila odlicna sve dok nije otkacio zvucnike, nakon toga se ne javlja o resavanju situacije! !! Veliko razocarenje u prodavca prvenstveno kao osobu i negativna ocena, pazite se!
Ljudi ko ljudi... Inace, kao prvo ozvucenje je vrhunsko i radilo je pre mene u kafe Pozitiv u S. Pazovi. Problema nikad nije bilo ni u Pozitivu ni kod mene. Kao drugo, kod kupca je dosao prijatelj koji mu je rekao da su zvucnici u losem stanju i da se tom prijatelju zvucnici ne svidjaju, da bi me potom pozvao i rekao meni to isto. Dusan me je zvao jedan dan i nisam bio u mogucnosti da se javim jer sam imao obaveza i radim puno. Javio sam se sutradan i pokusali smo da resimo problem za koji se nismo dogovorili, a to je da ja njemu vratim novac, te on meni ozvucenje iz istog razloga zato sto se nije svidelo njegovom prijatelju (to je isto kao kad kupite cipele ili patike i neko Vam kaze da mu se ne svidjaju i Vi zelite da ih vratite u prodavnicu, bez obzira na kvalitet), mislim da je to malo smesno i ponizavajuce. Kako god, trgovina je obavljena. Kupac je dobio vrhunski snagas koji je sam vredeo te novce za koje je dobio i zvucnike. Nemam nista licno protiv Dusana, ali ocigledno je da on ima protiv mene, cak iako sam iz nocne smene isao zbog njega kuci kod mojih roditelja da proba ozvucenje i da mu donesem u studentski dom i plus spustio sam mu cenu sa 150 eura na 130 eura uzimajuci u obzir da je student itd... Takodje je dobio DJ miksetu na poklon. To je to. Ja sam rekao iz mog ugla i kako ja gledam na situaciju koja se odvila. Ostali i buduci clanovi ce proceniti. Hvala na paznji!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.