Royal mobile

Pirot

Član od: 31.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodajem telefon za 200e, čovek mislio da je cena 200din. Naravno vratio mi se paket. Kaže da hoće da nadoknadi troškove ali da sačekamo da mu legne plata. Evo prođe više od mesec dana. Prodavci, od ovog člana samo uplata unapred.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U danasnje vreme prodavci starih telefona idu na varijatu fizickog opisa telefona bez pomena o ispravnosti. Pitao sam preko poruka na kp da li ima jos nesto ocekuvajuci od prodavca da navede jos nesto osim fizickog opisa i da kaze ali toga nije bilo. U razmenjenim porukama pisalo da telefon pali i da ima crticu na ekranu, fizicki opis je bio uslikan i detaljno opisan. Telefon naravno ne pali(crknuta baterija), ubacivanjem druge baterije ustanovio sam da mi zvucnik ne radi i da ekran gubi kontakt. Prodavac mi u naknadnoj komunikaciji poel kupovine kaze da je nije probao telefon. Ako niste probali telefon napisite to u oglasu! Ako ste probali neke opcije onda to i napisiste! Ne mogu kupci telepatijom da znaju sta vi mislite, namerno stavljen nekompletan opis oglasa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.