Royce king

Subotica

Član od: 20.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac me je kontaktirao 24.10.2021. vezano za telefon. Dogovorili smo se da mu saljem narednog dana 25.10.2021. i pritom sam spustio cenu telefona. Telefon je poslat kako smo se dogovorili sto sam takodje kupcu javio. Rekao sam mu kad da ocekuje da telefon stigne, i on se zahvalio. Sve je delovalo okej do momenta kada sam posle 2 dana video da paket i dalje stoji u posti i da nije preuzet. Hteo sam da posaljem doticnom poruku da li ima nekih problema u vezi preuzimanja, kada sam video da sam blokiran od strane istog i da ne mogu da mu saljem vise poruke. Takodje sam ga obavestio preko telefona sms porukom, na sta mi doticni nije odgovorio. Posle par dana paket mi je vracen zbog nepreuzimanja. Ko god pokusa saradnju sa ovim clanom nek ima u vidu da za clana dogovor ne vazi. Dogovori se sa nekim, a onda taj dogovor prekrsi. Vidim ima jos dve negativne ocene, tako da nisam jedini koji je nasamaren. Sa doticnim nikad vise saradnja. Preporucujem da ga zaobilazite u sirokom luku!

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za šivenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac ne postupa po dogovoru, menja cenu, nakon toga laze o njenoj ispravnosti, po ukljucivanju motor pocinje da smrdi, masina zapakovana, to jes ne zapakovana stavljena samo 2 selotepa koji su odmah pokidani, pa posta postaviula svoje, zbog loseg odnosno opsteg ne pakovaanja poklopac polomljen, postoje sve otograije a sam proizvod ne upotrebljiv OPREZ, IYBEGAVAJTE
Kupac izmislja greske ! Nazvao sam ga viberom ,snimao kako masina radi nije bila nigde pokvarena niti udarena nit nista kako kupac navodi. Masina je bila potpuno ispravna ali stara ,stari model ...lepo sam spakovao sve po dogovoru ,inace nebi mu ni poslao da je bila neispravna ili lomljena on je video da je sve bila ok. Posle dva dana mi je poslao sliku razbijena neka plastika na sta sam pristao da mi je vrati da mu vratim pare 1200 dinara ili 10evra.. sramota za kupca za male pare se cenjkao samnom tri dana ispod svake cene sam mu je prodao. Covek sramota!!! Ja molim administraciju da mi uklone negativnu.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta saljemo paket niko ne preuzima i dva puta se vraca. .. .. NIKAKAVA SARADNJA SA OVIM KUPCEM DEXPRES KURISKA SLUZBA KO0033955095
Druze, lepo sam ti rekao da ne saljes za mene vec za druga, a i nisi ni zvao na taj njegov broj, a jos sam ti rekao da cu da ti platim troskove i da cu da ti javim kad saljem, a ti odmah trcis po negativnu ocenu sramota!!! Molim administraciju da citaju nase poruke i da procene ko je ovde u pravu i da izbrisu ovu negativnost..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.