Rozli

Beograd | Palilula

Član od: 23.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao telefon sa razbijenim ekranom koji nije prijavljen, posle mog pitanja da li je sve u redu sa telefonom!
Cuo sam se sa kupcem posle kupovine i rekao mu da se i na slikama vidi, da je tac skrin malo naprsao u gornjem levom uglu (apsolutnpo nista veliko). Odgovorno tvrdim da se vidi, posebno kada se slika uveca, zato sam i smatrao da je to video. Rekao je da to nije video (onda mozete i zakljuciti koliko je naprsao, jedva da se vidi, ali se to malo vidi kada se uveca slika). Na sve to, predlozio sam mu da iako kaze da to nije video, nabavim negde drugi tac ili mu priznam u vrednosti taca u novcu. Rekao mi je da ce mi dati negativnu ocenu, nasta sam mu odgovorio, da je to najlakse uraditi, ali da mu nudim opciju. Ponudio sam mu resenje, jednostavno nije ga prihvatio. Zao mi je, namera nije postojala.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac, je putem poruka KUPUJEM PRODAJEM prihvatio reklamaciju na predmet koji mi je poslao da ga je poslao nekompletnog to jest da mu nedostaju vratanca za memorijsku karticu iako to nije naznacio u postavci oglasa. Nudio sam mu dve opcije da mi vrati sav novac koji sam mu platio za taj mobilni a ja njemu isti ili da napravimo nekakav kompromis to jest da se poravnjamo oko obestecenja za deo koji nedostaje. Posle dugih i mucnih prepisci postigli smo putem poruka koje sam sve sacuvao gde je i njegovo obecanje da ce mi isplatiti dogovorenu sumu nakon cega nije ispostovao dogovor i svoje obecanje ne isplativsi u potpunosti dogovorenu sumu za vratanca memorijske koja nedostaju. Napominjem da je vest manipulator preko telefona , cesto izbegava da se odmah javi s izgovorom da je u guzvi ili se uposte i ne javi a i kada se javi izvrce cinjenice tako bilo kakav telefonski razgovor na koji se on poziva je ne validan i administratori KUPUJEM PRODAJEM mogu samo putem pregleda poruka da provere nasu korespodenciju a ona se zavrasila na moju stetu jer mi je uplatio samo deo a ne celu ukupnu sumu koju je prihvatio putem poruka kUPUJEM PRODAJEM.
Ako vratanca za meorisku karticu kostaju 1300 din., kasnije 650 din., i onda nazove telefonom i kaze da mu uplatim 400 din., sto sam i uradio, e onda vidite ko je manipulator. Pa da nisam hteo da mu uplatim, nebih mu uplatio ni tih 400 din.. Nudio sam mu da mu posaljem vratanca za memorisku karticu i to je bio pristao, vidi se u prepisci, ali je kasnije telefonom nazvao i rekao da mu uplatim 400 din.. Uplatio sam mu, a on mi dao negativnu ocenu. Ovo sto je uradio neka mu sluzi na cast. Pa koja vratanca za memorisku kostaju, prvo 1300 din., posle 650 din., i na kraju 400 din.? Ali hajde uplatio sam mu, da me jednostavno ne proganja za jedna obicna vratanca koja sam imao kuci i koja sam mu nudio da mu posaljem. Prosto neverovatno kako losih ljudi ima. Pa jos jednom napominjem, da sam imao losih namera da li bih mu uplatio 400 din.? I usput jos da napomenem da sam mu cenu spustio za 500 din., sto u prevodu znaci da me je zavrnuo ravno za 900 din. + negativna ocena. Neka mu je na cast i postenje i neka sa ovim sto je uradio nastavi da zivi.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo mi je prvi put da dajem negativnu ocenu. Clan mi je poslao telefon koji mu nisam trazio, dogovorili smo se za jedan a poslao mi je drugi i to u znatno gorem stanju sa kojim ne mogu nista da uradim. Od trenutka kada sam ga obavestio da mi je stigao drugi telefon nadajuci se da je to bila obicna greska koju ce ispraviti vrativsi mi novac ili mi poslati telefon koji sam trazio i za koji sam platio covek je prestao da mi se javlja na telefon i na poruke mi ne odgovara ni sms ni na kp. Jos za kraj da napomenem da se radi o telefonu od 3000 dinara tako da razmislite dobro da li vam se isplati saradnja sa ovim clanom
Bruka, sramota, laz i sta vec sve od clana koji je uzeo sebi za pravo da mi da negativnu ocenu. Gle cuda clan koji ima 4 negativne ocene, pokusa da mi podvali da mu nisam poslao telefon koji je trazio. Notorna je laz da se nisam javljao na KP poruke ili SMS poruke ili pozive. Apsolutna laz i neistina. Redakcija KP moze pregledati prepisku izmedju doticnog clana i mene i videti da je bilo dosta prepiske i kako je tekla ista. Sto se tice SMS poruka i poziva telefonom, odgovorno tvrdim da smo se culi bar 10-15 puta. Tacno je da sam prestao da odgovaram na poruke, ali tek nakon gore navedenih 10-15 poruka i razgovora. Covek je trazio da mu posaljem telefon sa odredjenim IMEI brojem (nalazi se ispod baterije). Odgovorno tvrdim da sam doticni telefon i poslao (sa IMEI brojem koji sam procitao ispod baterije telefona). Posle prepiske SMS i porukama KP, pogledao sam da mozda nije poslat drugi telefon (sa drugim IMEI) i ustanovio da sam poslao pravi telefon sa trazenim IMEI brojem. To sam i rekao clanu, nakon cega me je on nastavio gnjaviti porukama, nakon cega sam jednog trenutka prestao da mu odgovaram. Neka kaze iskreno da mu nije stigao telefon na kojem ispod baterije nepise IMEI broj koji je trazio. Sram ga bilo. Trazim od redakcije da ga pita, da li je bio pravi IMEI broj ispod baterije gde pise ili ne? Neka se zakune da tako nije bilo.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon koji sam dobio ne odgovara telefonu koji je na slikama. .. u losijem je stanju vidno. .. punjac dobijen ali slomljen. ..
Telefon na slici je telefon koji je poslat gospodinu koji je isti kupio. Sad sto je on ocekivao da za te pare bukvalno dobije nov telefon to je nesto drugo. Sustina je da je doticni gospodin dobio telefon ispravan i ispravan punjac. Prgledom prepiske moze se videti da nista drugo nismo ni kontaktirali razgovarali sem toga da mu spustim cenu za 500 din., sto sam i uradio. Nikakva druga pitanja nisu postavljana. Mnogo nekorektno za davanje negativne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.