RST Mobile

Temerin

Član od: 23.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za dva telefona A50 i s8 iz njegovih oglasa da mi pošalje. Svaki dan me pomerao navodno sutra ce poslati pa opet sutra i sve tako u krug da bi na kraju prestao da se javlja. Ja sam taj novac držao zarobljen vise od 10 dana a mogao sam nesto drugo kupiti. Mozda je momak ok ali ovo je totalna neodgovornost. Da mi se javio i rekao izvini prodao sam za skuplje ili bilo sta drugo ne bih mu dao negativno tako da sam odlučio samo zbog nejavljana i nepostojana dogovora mu ipak dam negativnu.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je plocu za koju tvrdi da je skinuta sa navodno ispravnog telefona i za koju kaze da je ispravna, medjutim ploca koju sam ja dobio je neispravna i sam cip je eksplodirao na njoj tako da prica kako je telefon radio kod njega ne pije vodu, evo slike sta sam dobio https: //i. imgur. com/zg0kQAJ. jpg Na moju poruku zasto je poslao pokvarenu plocu dobio sam odgovor koji sam i ocekivao "kod mene je radila", vratio mu paket nazad, nije hteo da ga podigne u posti, naravno kao i svaki prevarant. Clan za izbegavanje u sirokom luku.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

katastrofa! prvo , nije naveo u oglasu na ne radi slusalica, rekao mi je kad sam dosao i da akonimam drugu 500din je zamena. Sutra dan sam dosao sa drugom , da zamenimo ali je on dosao u backi jarak, inace zivi u temerinu i nije mogao 5min da ode da zamenim, uzmem ja telefon i posle pola sata ga zovem iz servisa da munkazem stabje problem a on je to sigurno znao i od tada me zavlaci 4dana , sad se vise ni ne javlja, nece da vrati moj telefon a ninda popravi ovaj, ne negativna nego ugasiti profil insve sto je vezanonza njega.

Mobilni telefoni > Lenovo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Registrovao se na devjokin nalog ne ljavlja se na telefon uvalio je neispravan telefon znaci izbegavajte saradnju
Ne vidim u čemuje je problem da sam ušao preko devojčinog profila i da ne javljam se?! A sto se tiče trgovine teledon ste lično pregledalni i sve nedostatke ste videli na licu mesta!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.