RUBEN

Kraljevo

Član od: 21.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupili smo od člana mobilni telefon Huawei P40 Pro sa oštećenim leđima kao sa jedinom manom, međutim ono što smo primetili pri zameni leđa jeste da je telefon kriv. Nakon tog otkrića član odbija svaku dalju komunikaciju, ne javlja se na mobilni i ne odgovara na poruke ovde na portalu. Jasna poruka za buduće kupce kod ovog člana a to je da reklamaciju nećete dobiti.
Prodat je polovan ostecen telefon kao sto je pisalo u oglasu,neotvaran nepopravljan sa slomljenim poklopcem,ne znam sta ovde nije bilo jasno pri kupovini.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je sve uredu sa telefonom da mu nista ne fali, reko sam mu da posalje i preuzeo ga odma posle jednog dana i platio 12700din sto nije malo. Na sve to bio sam na putu i nisam imao telefon zato sto se stalno gasio. Posle 2 dana od kada sam ga preuzeo pocela je da zakucava slika na ekranu i nista se ne pomera, a potom se ugasi i upali posle 3min to mi se od tad desavalo jedno 30 puta, kada sam stigao sa puta javio sam se lepo kulturno da vratim i jos rekao da mi vrati manje para, doticni me je samo sinovao i iskulirao, uputio sam mu jos nekoliko poruka i zamolio ga da mi odgovori barem. Dobio sam samo block i nisam mogao da mu posaljem poruku ni jednu vise. Takodje sam bio kod majstora i rekao mi je da je otisao lcd i trazio mi je 150e za popravku sto je skuplje nego sto sam ga platio. Imam i sve skrinove ceta ako nego hoce da vidi. Ne preporucujem saradnju sa ovim korisnikom, cuvajte se ovakvih!
Sram te bilo,posle 20 dana koriscenja se javlja da nije zadovoljan,sam odlucuje koliko ce da plati i postavlja uslove,otvarao telefon kod majstora i sad jos ispade da ne valja lcd a telefon nikad nije otvaran,otvorio nalog pre 20 dana krije podatke i jos hoce da trguje, Bas me briga za negativnu jer znam sta sam poslao i da sam poslao ispravan telefon.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tel kosta 300 eur a ne 30, nije malo da bi se sakrilo da baterija ne valja. Pitala sam koliko traje receno mi je jedan dan sa dosta poziva poruka i internetom fb insta itd. Ja nemam dosta poziva ni poruka. Koristim samo fb i insta i to ne ceo dan jer imam malu decu pa nemam vremena a baterija mi traje pola dana. Ne daj boze da upalim you tube ili nesto sto vise vuce. . na poruke ne odgovara a odgovarao je odmah dok nije prodao telefon. I kablic od punjaca ne radi ali je poslao zamenski pa ajde da tu ne pravimo problem mada ni to nije napomenuo.
Telefon kosta 400eura,doticna kupila za 35000 din, receno da nisam koristio telefon i ne znam koliko traje baterija, dobio sam negativnu zbog 15 eura koliko kosta baterija nova, telefon je polovan i ne znam sta tu nije bilo jasno. Hvala za negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.