slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Korpa dekupaž za voće,jaja za Uskrs, pijacu

3.399 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zorica online
Član od 25.07.2018.
Svi oglasi

Nova, nekorišćena, velika, višenamenska unikatna korpa, ofarbana, radjena dekupaž tehnikom! Mozete je koristiti za pijacu, prodavnicu, za jaja za Uskrs. . . mozete je čuvati u svom domu kao ukras i unikat, jer je prelepa a moze biti idealan poklon nekome ko voli i vrednuje rucni rad i unikate. Šaljem poštom, posle vaše uplate na tekući račun, iznos za korpu plus iznos za postarinu 200 din.

ID Oglasa: #165964072
Informacije

Predmet koji prodajem, prodajem sa slike u tačnom i adekvatnom opisu ispod svake slike. Slike su originalne i opis tačan a sve što vas zanima u vezi predmeta, možete me slobodno pitati. Znači, predmete ne pokazujem i "ne možete doći da ga pogledate" jer neke stvari ne drzim u kući već u vikendici i mozete doći po predmet tek kada ga uplatom na tekući račun kupite

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.