slika
slika
slika
1 od 3

Aparat za pletenje kikica

1.990 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
42
0
pre 9 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
061-153-26-75
Član od 20.02.2010.

Karakteristike:

  1. Visokokvalitetni materijal: Ovaj proizvod je napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, koji je siguran, izdržljiv tako da se može koristiti dugo vremena.
  2. Vidljivo: Transparentni štit visoke definicije vam omogućava da jasno i intuitivno vidite proces pletenja, a pogodno je podesiti debljinu namotavanja obojenih niti.
  3. Ergonomski dizajn: Dizajn dela ručke je ergonomski i udoban na dodir, što može smanjiti zamor dugog držanja.
  4. Uradi sam: Paket je opremljen sa više dodataka, a deca mogu da prave razne modele prema sopstvenim željama. Postanite kreativni i pravite različite stilove kikica sa ovim aparatima.
  5. Široka primenjivost: Ovaj proizvod se može koristiti kao interaktivna igračka između roditelja i dece ili dece i prijatelja, a može se koristiti i kao poklon deci. TWIST aparat za pletenje kikica je savršen izbor za rođendanske poklone, praznične poklone ili jednostavno kao iznenađenje za vašu princezu.

Uz TWIST aparat za pletenje kikica, otkrijte radost pravljenja predivnih kikica za vašu devojčicu, bez napora i frustracija. Pletenje kikica nikada nije bilo jednostavnije, a rezultati će vas oduševiti. Ne čekajte, isprobajte ovaj aparat za pletenje kikica i uživajte u prelepoj kosi vaše princeze.

ID Oglasa: #151573451
Informacije



Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na 061-153-2675 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

POGLEDAJTE SVE NASE PROIZVODE KLIKOM NA "KP IZLOG"                         

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.