slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aparat za pletenje kikica

1.590 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Napravite najlepše, savršene kikice za svoju princezu. Svaka devojčica će obožavati ovaj TWIST aparat za pletenje kikica, i sama će postati kreativna i praviti sebi frizure. Ovaj praktični i inovativni aparat za pletenje kikica promeniće način na koji pravite frizure i uštedeti vam vreme i trud. Ovaj aparat može biti sjajan poklon za vašu devojčicu, stoga požurite i iznenadite je. Napravite joj frizuru u koju će zaista biti zaljubljena i uživati u raznim stilovima kikica. Karakteristike: Visokokvalitetni materijal: Ovaj proizvod je napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, koji je siguran, izdržljiv tako da se može koristiti dugo vremena. Vidljivo: Transparentni štit visoke definicije vam omogućava da jasno i intuitivno vidite proces pletenja, a pogodno je podesiti debljinu namotavanja obojenih niti. Ergonomski dizajn: Dizajn dela ručke je ergonomski i udoban na dodir, što može smanjiti zamor dugog držanja. Uradi sam: Paket je opremljen sa više dodataka, a deca mogu da prave razne modele prema sopstvenim željama. Postanite kreativni i pravite različite stilove kikica sa ovim aparatima. Široka primenjivost: Ovaj proizvod se može koristiti kao interaktivna igračka između roditelja i dece ili dece i prijatelja, a može se koristiti i kao poklon deci. TWIST aparat za pletenje kikica je savršen izbor za rođendanske poklone, praznične poklone ili jednostavno kao iznenađenje za vašu princezu. Uz TWIST aparat za pletenje kikica, otkrijte radost pravljenja predivnih kikica za vašu devojčicu, bez napora i frustracija. Pletenje kikica nikada nije bilo jednostavnije, a rezultati će vas oduševiti. Ne čekajte, isprobajte ovaj aparat za pletenje kikica i uživajte u prelepoj kosi vaše princeze.

ID Oglasa: #165866633
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.