Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Ručni radovi > Ručno rađen nakit

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Visak Sferis. Radiestezija. Mesing.

20 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
81
2
pre 13 dana
Radionica Visak
Član od 28.03.2023.
Svi oglasi

Visak Sferis se izrađuje u obliku kugle. Naziv ovog viska potiče od grčke reči « sphaira» , što znači lopta. Sferični objekti su trodimenzionalne površine, zaobljena masivna figura, kod koje je svaka tačka na površini podjednako udaljena od centra.

 

Na svom donjem delu se nalazi vrh koji je pomerljiv. Izvrtanjem ili uvrtanjem se može fino podešavati njegova ukupna dužina i tako postići veća preciznost u radu.

 

Kretanje ovog loptastog-viska-sa-vrhom je takvo da ga čini pogodnim pri radu sa dijagramima i mapama. Zbog svog specifičnog oblika prvenstveno je namenjen istraživanju materijala, odnosno sastava stena. Njegov aerodinamični oblik omogućuje rad sa njim čak i pri vetrovitom vremenu.

 

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici.   Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom,  od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

 

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

 

ID Oglasa: #149994159
Informacije

Mala porodična radionica za izradu viskova.

Našu kompletnu ponudu možete videti na:  

WWW. radionica-visak. rs

Kontakt telefon: 063/77-94-234

E-mail: mala. radionica. visak@gmail. com

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.