Rudolf

Tutin

Član od: 09.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Од овог продавца сам пре пар недеља купио бицикл Fuji Touring који је оглашен са величином 56 (L) каква постоји на званичном сајту. Међутим, стигао ми је бицикл величине 58, што је према спецификацији XL, који ми у тој геометрији не одговара, односно не могу да га возим јер је за мене велики рам, како по висини, тако и по дужини. Рекламирао сам истог дана, што је и нормално и предложио уобичајени поврат робе, али сам добио неколико различитих и несувислих одговора од тога да је продавац измерио 56, преко тога да није његов пропуст, те да је већ уложио новац унапред, као и да ја могу да продам тај бицикл. Ништа од тих разлога немају везе са тим што је бицикл неправилно оглашен са чињеницом да продавац није хтео регуларно и законски да уважи рекламацију. Не постоји ниједан разумљив разлог због чега није прихвачена рекламација на вероватно намерно неправилно оглашен артикал. Занимљиво је да није хтео да одговори на поруке на сајту КП, из сада већ јасно којих разлога. Од мене негативна оцена за потпуну некоректност, непоштовање и намерно лоше оглашавање.
U oglasu je pisalo da je ram visok 57cm, i definitivno taj jedan centimetar nije bio problem, vec sam verovatno trebao da budem takoreci zrtva predomisljanja, jer i sam kupac je rekao da je uzeo jos neki bicikl istog dana za koji tek treba dati novac. Najmizernije u celoj prici jeste sto ja sa ovim profilom nisam ni trgovao, vec je ovaj profil napravljen samo da bi pokusao da me ljaga i tako pokusa da konkurenciji i kolegi koliko toliko zezne posao. Medjutim to u ovom slucaju ne pali, 160 bicikla prodatih do sad, svi su jako zadovoljni, osim vas koji ste nakupac. Ne znam kako uopste mozete pisati bilo sta lose, kad ste dobili bicikl koji vredi blizu 400eura, za poprilcno male pare i nizu cenu i koji je bio vizuelno i tehnicki besprekoran. 90posto ste ga dobro i preprodali ali eto usput da me izljagate kao konkurenciju. To sto se vama danas kupovao a sutra nije, nece se lomiti preko mojih ledja. Ja vas kao prodavac molim da se vise nikad ne javite za bilo sta iz mojih oglasa, niti sa profila "omega", niti sa profila "vlado" koji sluzi samo za ljaganje i ko zna sta jos, jer vise nikom nije jasno koje igre igrate. Pisete na cikloberzi, pisete na ovom sajtu, saljete poruke na mobilnom, vise profila na ovom sajtu i to bez ocena, to moram naglasiti. Zaobidjite me u sirokom luku za sve nadalje saradnje, ne radim sa osobama koje imaju 5 profila bez ocena ani molio bih KP da poradi na vasim laznim profilima koji sluze ovakvim stvarima.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prvi put dajem losu ocenu ove je sytasno ko zna kad je bicikla slikana dobio sam biciklu navodno ispravnu a luft u glavi bandasi krivi kocnice nema sajle pokidanei jos se on ljuti nemojte molim vas da mu verujete ima pricu ako bog da kaze kao a dace bog njemu sve najgore bezite od ovog coveka lazov
Kao prvo ja se necu kao doticni clan voditi nervozom(iz nepoznatog razloga) vec cu odgovoriti sa jasnom, ispravnom i jedinom istinitom argumentacijom: NAJBITNIJE OD SVEGA JESTE JEDNA VRLO CUDNA STVAR, a to je da je clan isti ovaj bicikl, odmah nakon primanja, objavio na istom sajtu, sa svog profila, sa drugim slikama i napisao "da je bajs perfektan, da je sve sto posto ispravno, da je neverovatno povoljan, kvalitetan, mnogo bolji od skupljih koji se prodaju na netu" i td. Jasno ukazuje na to da je covek nakupac i da pokusava da meni kako konkurenciji upropasti posao. Postoji i jos mnogo argumenata a to su: 1. Ovo je negde 55. bicikl koji sam prodao preko neta(sto na ovom sto na drugom sajtu) i doticni Gospodin je prvi kupac koji je nezadovoljan. 2. Bajs je bio ociscen, podmazan, zamenjeni lageri na pogonu, sve dotegnuto da nema 1 milimetar lufta, pola sata pre slanja, servisaran je(sve o mom trosku, ne odbijajuci nista od popusta kupcu koji sam napravio, jer sam zeleo da kao i uvek bajs stigne sasvim ok i ispravan). 3. Bajs je slika svega 3-4 sata pre nego je postavljen na internet. 4. Svaka sajla je bila sto posto ispravna. 5. Cena za koju je dobio bajs je smesna(jer vredi dosta vise), a opet je izasao nekorektan. 6. Ne znam sta je imao clan za cilj, sa ovom ocenom i vredjanjem, jer zaista niti ima razloga niti je tacno sto pise. Zavrsicu sa konstatacijom da mi je vrlo zao sto sam se uopste odlucio da posaljem biciklu ovom clanu, jer vidim na sta sam naisao, a izmedju ostalog mogao sam da ga prodam za vise para,na primer nekoj Gospodji ili Gospodinu u Vojvodini, koji bi kao i sve moji dosadasnji kupci bili prezadovoljni mojim biciklima,i koji bi mi bili zahvalni i za popust i za servis pre slanja, a kamoli da iznose lazi. Uostalom o mojim biciklima i ostaloj robi, najbolje govore i moje dosadasnje ocene, dela ne reci. I zaista ovo ce ostati ocena koja mi nikada nece biti jasna, ali nazalost ima nas raznih i svakakvih. Pozdravljam sve moje dobre i zahvalne kupce uz nadu da mi se slicno iskustvo nece dogoditi ponovo.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pre svega, ne volim da dajem negativnu ocenu! ! ali ovo korisnuku moram. . sve je poslao uredno. . ali na tel ne radi microfon. za koji sam isti dan proverio da ne radi. . lepo sam ga pitao da se dogovorimo. . i mislio sam da je popravka 500din. ali nije. . na koju mi je on odg da ce da pozove oko 3h da se dogovorimo. . nista od toga. pustio je por da sam nestabilan i da ispada ja lazem, i zezam se. . jer kupio tel lepo. sve uredno platio. . dao je garnciju 3dana ali sada ta garncija ne vazi ni 3h rekao mi je u por daj slobodno ocenu dog cemo se. . JA NIKAKO NE PREPORUCUJEM DA SARADJUJETE SA NJIM! !! JER OVAKVIM LJUDIMA NIJE MESTO OVDE. . SVAKAVE SAM GLUPOSTI DOZIVEO, ALI OVAKVE NISAM. . STO JE NAJ GORE, PO NEGOVOV MISLJENJU JA ISPADO KRIV. KUPIO TEL, PA SADA VRACAM. . JA NZM KO BI BACAO PARE NA TAKO NESTO. . MOLIM SVE KORISNIKE DA SA OVOG COVEKA NEMAJU POSLA. .. I MOLIM DA ADMINISTRACIJA UGASI NALOG OVOM CLANU. .
UNAPRED SMISLJENO DA MI SKINE DEO SA ISPRAVNOG TELEFONA I VRATI KAO NEISPRAVAN ILI DA MI IZVUCE DEO NOVCA BAREM. KO SARADJUJE SAMNOM ZNA KAKAV SAM PRODAVAC STO GOVORE I MOJE DOSADASNJE OCENE. OKRECEM MNOGO VECI POSAO TAKO DA NE BIH SE OBRUKAO ZA OVAKO MALE PARE I DOVEO U PITANJE CITAV POSAO. TRAZIO COVEK 500, PA 1500, pa onda 2.000 din, prica mi bajke o telefonu koji sam koristio 7 godina licno i na kome sam izmenjao skoro od oklopa do baterije, koji je perfekt radio, bruka i sramota
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.