Ruski car

Beograd | Vračar

Član od: 13.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Konzole sam uzeo od coveka u bg licno spakovane vracao sam se iz grcke nasli smo se u bg konzole sa slike su ok a kakve je on meni spakovao ja nisam gledao u bg verovao sam mu kad sam dosao kuci katastrifa sve 3 konzole PS 3 su odvrtane bez safova ps 2 isto delovi vadjeni za ovo mi je uzeo 100 eur za 4 unistene konzole. ..

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitam je l’ moze dan dva garancije da vidim da li konzola radi. . kaze prvo ne moze pa onda ipak moze. Naravno nije moglo da se proba kod njega nego iskljucivo da se nadjemo na ulici. I naravno konzola nije ni za k****! Prvo je imao ukljuceno da se vidi da li je offline ili online, pa kad sam mu slao poruke da ne valja i da vidim da je online onda je nesto kao odgovorio i onda iskljucio tu opciju. Potom naravno vise nece da otvori poruku. Pre dva dana sam mu poslao poruku da posto ne odgovara konzola je servisirana i da mi ili uplati ili da dodjem da mi da novac samo za servis, ne racunajuci moje vreme i cimanje. . ne odgovara, a promenio je danas i ime na nalogu. A ovamo se sve nesto smeska i kikoce.
prihvatam svaku reklamaciju, javite se za dogovor Djole nalog preuzet od burazera koji je otisao preko steta je negativne posle 120 pozitivnih trgovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.