Ruzica Fardi

Ada

Član od: 26.06.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari satovi | Ručni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci jedna negativna od mene. Dogovorili smo se na privatnim porukama da mi posalje do odredjenog datuma satove. Tako da ovde na kp nismo ni pisali nista samo na privatnim porukama. Molim administratore da provere sve nase poruke na kp i dali smo kontaltirali. .Kao i sa napomenom da mi trebaju hitno satovi. Cekao sam paket u dogovoreno vreme paket mi nije stigao I morao sam otici u Austriju a trebao sam da nosim za Asutriju satove sto sam bio cekao paket od gospodje. Tako da nista nisam ni uradio. Preporuka clan za izbegavanje. Zato sto sam lepo rekao da mi hitni trebaju satovi sto je clan prodavao i odabrao sam 3 sata. Sta da kazem obecao sam i ja rodjaku satove da cu mu poneti za Austriju a nisam mu ni poneo jer nisam dobio paket na vreme. Moja negativna jer je ovo za sankcionisanje za negativnu. Molim administratora za dodelu negativne.
Ne slazem se sa ovim gospodinom ja sam mu lepo poslao dva pameta na vreme i cekao sam tolko dana da digne pakete jos sam ga zvao da mu kazem da digne ta dva paketa on se nije ni javio na moje pozive i naravno sto nije digao pakete na vreme paketi su mi stigli nazad i morao sam da dignem svoje pakete jos sam platio ja na moje pakete platio 1100 din samo mi je napravio trosak na moje pakete ja sam te satove mogao vec prodati da mu nisam verovao tako da ljudi idite na njegov profil i vidite sami kolko negativnih ocena ima, jako neodgovoran i dosadan...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.