S.D schop

Smederevo

Član od: 17.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog clana ps4 koji ne moze da se updatu-je, izbaca gresku da je neki problem na maticnoj ploci najverovatnije (gledao sam na youtube po tom broju greske) I konzola ovako ne moze da se koristi, nece ni da uvuce disk takodje, u prevodu je neispravna u svakom smislu. Odmah sam se javio da mu vratim sony i on meni novac, ali on to odbija uz odgovor da je kod njega radio sony, a nije poenta u tome, on se ukljuci, ali ne moze da se koristi ni u kakvom smislu. CLAN ZA IZBEGAVANJE! A JA CU POKRENUTI KRIVICNU PRIJAVU! NE KUPUJTE NISTA OD NJEGA, OVO MU JE VEC 6-A NEGATIVNA OCENA, A VIDIM DA CE IH BITI SVE VISE I VISE!

Bicikli | Delovi i oprema > Električni bicikli | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek poslao dve neipravne baterije. Reko da su prazne i da ih treba napuniti kad su stavljene na punjac ne reaguju uopste otisle skroz a garantovao da su ispravne

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Menije zao ali ako bih dao pozitivnu ocenu pogresio bih. Kupio od Alida ps4 konzolu sa original ispravnim dojstikom. Stigla mi konzola koja je zrela za servis, zamenu paste i ciscenje (bukvalno je radila kao avion) Ok to sam progledao kroz prste i progutao, jer kupujem polovnu stvar i ne mogu da ocekujem da je kao nova. Ali kad pitam coveka u kakvom je stanju dzojstik, on kaze odlicnom i posalje mi neki razvaljen dojstik koji je pri tom otvarao neko nozem, i razvalio ivice, polu ispravan, dugmici se zalepili od neke lepljive tecnosti verovatno Koka kola. Eto stvarno ne mogu da oprostim. Popravka i zamena oklopa i ciscenje dzojstika sam ja platio. I kad sam mu to napisao niti se ponudio da mu vratim uredjaj niti da on to refundira. Jednostsvno je napisao kao nije video to na dzojstiku, i sledeci put ce mi kao dati dobar dzojstik. E pa evo jedna negativna pa sledeci put gledaj sta prodajes. Da je rekao dzojstik nije u dobrom stanju, ne bi nio problem. .. Vidim da su i pre mene imali isti problem i onda ostali dobro pazite kad porucujete od ovog clana.
Hahah pardon, rekom sam bice drugi djojstik. Poslao bih ti, jer sam krenuo na put istog dana Pa bih to resili, Samnom moze sve, jer nisam za taj djojstik koji vredi 20 25e Jer moji kupci znaju za to da nisam za jedan djojstik imam ih gomilu ali nema veze u svakom slucaju si me dosadjivao trazio konzole prepostavio sam da si jednog od takvih, da ne saradjujem stobom Ali hvala ipak za negativnu ocenu nisam zasluzio jer znaju svi kupci koji kupuju od mene kakav sam ja, da samnom moze sve oko vraćanja zamena i td. Nisi nudio da vratiš jer nisi ni hteo da vracas. Hvala ali imaće konzole ove zime pa kod mene biće cene niže samo zbog ove ocene.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodavac ne opisuje realno predmet, ne čudite se ako vam predmet ne stigne u očekivanom stanju. Nego dodje sa nekim dubljim ogrebotinama ili bez nekog dela što nije nigde navedeno. Budućim kupcima želim više sreće !
Lepo sam ti reko, vrati ga istog momenta lap top je uredu zasto nisi vratio dao sam ti adresu i reko sam ti ja ti placam sve tvoje troskove ne gubis nista imao sam musteriju da ga odma uzme cim ga vratis zasto mi nisi vratio Laptop nego si cekao 7dana pa si mi dao negativnu ocenu. Ovo je sramota i bruka od takvog nepostenog coveka.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZA ŠIROKO IZBEGAVANJE. Dogovorili smo se za pet PS3 Slim konzola i jedan XBOX 360 Slim. Stiglo mi je, odmah sam isprobao sve i javio mu. 1. Na jednom PS3 320GB neispravan hard disk totalno, za đubre. 2. U XBOX-u nije po dogovoru 250GB nego ubačen neki hard disk od 80GB. 3. Na jednoj PS3 konzoli laser neispravan, ne učitava disk nikako. 4. Džojstici od XBOX-a, neispravni poklopci od baterija. 5. Na jednom džojstiku neispravn RB taster. Odmah sam isprobao i javio mu i za sve ovo sam mu tražio samo 3500 din. da mi refunira, bukvalno koliko bi me koštali samo hard diskovi koje moram kupiti. Ponudio mi je drugi XBOX sa hard diskom za to, pristao sam i kaže da će poslati sutra, sutra se izvinjava, šaljem ti prekosutra. Ok, nikakav problem. Onda se predomišlja i napada me da sam ja prevarant i da izmišljam, kako se njemu do sad niko nije žalio na konzole. Čovek ne zna šta prodaje, ne zna šta je neispravan hard disk (25% heltha, 112 bad sektora). Po njemu je to ispravno čim konzola daje sliku, a to što jedva radi sa njim nema veze. Za hard iz XBOX-a 360 Slim ne zna ni da pogleda gde je. Pristane na dogovor, pa se onda ipak predomisli jer ne želi na bilo koji način da vrati pare nazad, nudi razne stvari umesto toga, pa onda i od toga odustane. Sad tek nudi da mu vraćam sve, kad su sve konzole čipovane, servisirane, a neke već prodate. Neće nikakav dogovor da ispoštuje, samo da uzme pare i ne zanima ga ništa više da li je nešto prodao neispravno, samo on je u pravu po njemu, a ja sve izmišljam. Šta god da odgovori ovde na negativnu van ovoga, garantujem da je laž. OBRATITE PAŽNJU

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gitara nije dobro upakovana, samo tanki karton bez stiropora, novina i sl. Takođe nije osigurao pošiljku da bih eventualno tražio odštetu zbog oštećenja paketa? Moguće je da je i poslao slomljenu? Ja ne mogu da utvrdim kada je došlo do loma vrata gitare? Sada samo kaže da nije on slomio gitaru i ne interesuje ga bilo kakav dogovor? Dakle krajnje nekorektno i neodgovorno sa njegove strane. kad bi bilo manje ovakvih bilo bi bolje. Moja najnegativnija moguća ocena! !
Druze video si gitaru gitara je bila cela a reko sam ti da imam i slike i video kad sam ti je slao upakovao sam ti kako i drugima. Neznam za dalje sta i kako tranportuju ili sta vec ili sta si uradio postoje slike i video imam dokaz da je gitara nije bila slomljena kad sam ti je poslao. I hvala ti za ocenu ne zanimame jel imam dokaz lep pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.