S.I-Metal Detektori Srbija

Niš

Član od: 10.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pise 3gb ram, 300gb hard i baterija drzi 2. sata. Meni poslao 2gb ram, 80gb hardi bateriju koja drzi 2minuta. Kada smo se culi kaze poslace mi memorije a za bateriju kaze mozda je stradala i putu. Naravno nista nije poslao i kaze strajkuju ovi u posti koji primaju pakete. Na pozive i poruke vise ne odgovara! Sada me zanima njegovo opravdanje! ? NEGATIVNA KAO VRATA! !
1. U OPISU TI JE PISALO 200GB HARD 3b ram , poslao sam ti . 1gb i 320 hard neka ti bude moja greska sto nisam slikao opis a kupujem prodahem sam obrise kad napises prodato. Sad mozes da tvrdis da je pisalo i 750gb. 2. Baterija je drzala 2 sata garant to tvrdim i odgovorno stojim iza toga ili je ne punis kako treba ili joj se nesto dogodilo. Ali to su celije i dokazano je da moze da se desi tako cak i na novom laptopu. 3. U svakoj kesi pirinca mora da ima neko zrno da ne valja tako i ovde od 110 pozitivne ti si prvi , svaka ti cast da ti nisam poslao druge delove pa i da me ocenis ali poslao sam ti a ko ti je kriv sto neke poste strajkuju. Poslao sam neke pakete jos proslog ponedeljka jos nisu uruceni. Stici ce ti i neka ti ih zameni i uzivaj necu da propadnem , nepaznjom se desila permutacija i ispravicu ti to. 4. Sto ne kazes da sam ti spustio cenu , da je sve ostalo u opisanom stanju , sto ne pohvalis nesto nego samo ocrnjujes , sto ne kazes da radi lepo ali cak i sa tih 2gb rama. 5. NE PRAVDAM SE NIKOM , MOJE OCENE MENE OPRAVDAVAJU I KUPCI KOJI SU SARADJIVALI SAMNOM ZNAJU KAKVA JE CAST DA SARADJUJU SAMNOM, SAMO MOGU POKLONE DA DOBIJU A NIKO NIJE PROSAO BEZ NEKOG
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.