S MOB

Apatin

Član od: 30.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

. .. I pored dogovorene prodaje telefona, i dogovora za slanje i potvrdom korisnika da salje sutra telefon. .. telefon nije stigao ni posle 15 i vise dana. .. potom je pomenuti oglas obrisan, a meni nikakvo izvinjenje, ni objasnjenje nije poslato. .. zao mi je sto sam morao da dam negativnu ocenu. .. ali posto dogovor nije ispostovan. .. moram tako da ocenim korisnika

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao sto pise u naslovu, 10/10 full pack, ja ocekujem telefon da radi kako treba. Pitao sam ga pre kupovine da li sve radi, da li je menjan ekran. Kaze nemas brige sve radi sve u fullu. .. Prvo dogovorili smo se na 15000 I njegova postarina, stigao mi je paket da ja platim postarinu dodatnih 700din. .. Posle par sati sam shvatio da ne radi vibracija, sto vec nije vise 10/10. .. Odneo u servis, covek se prekrstio kad je otvorio telefon, ne radi vibracija, kabl koji drzi vibraciju, on-off dugme, I volume dugmice je otisao. .. Promenjen ekran, bio pokvasen telefon, jer je indikator bio crven. .. Nije hteo da mi refundira popravku I nije hteo da primi telefon nazad. Slusalice mi nije dao apple nego neke samsungove koje su bile prljave I nikakve. .. Tako da prica 10/10 full pack pada u vodu. .. Ostao sam sa falicnim telefonom, a da prodam drugom ne mogu jer nisam takav covek koji je u stanju da prevari druge. Od ovog clana vise nikad ne bih kupio nista I zaobilazio bih njegove oglase u velikom luku.
Ovo sto je covek napisao je cista laz! Na telefonu nije jedino radila vibracija,koju sam pristao da refundiram.Clan je hteo da izvuce pare od mene tako sto mi je poceo nabrajati sta sve ne valja iako to nema veze s pamecu!Ocekivao je nov telefon za 120 e sto nazalost nije realno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.