Sabolč

Bačka Topola

Član od: 21.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sigurno i ubedljivo najgora saradnja za 6 godina clanstva, a za ovako ponasanje clana treba izbaciti. Dogovoreno je da posaljem paket pouzecem za cenu od 37500 dinara, da bi kupac odustao da je preuzme pod izgovorm da je postarina prevelika? ! Naravno da ce biti velika postarina kada je otkupnina tolika, postexpress naplacuje vecu postarinu sto je veci iznos otkupnine. Naravno, ja sam morao da preuzmem paket i platim duplu postarinu za ovako neodgovorno ponasanje sto je u ovom slucaju preko 1500 dinara! Nikako nemojte saradjivati sa ovim clanom, a cak iako morate trazite obavezno ali obavezno novac prvo da vam uplati unapred, nemojte praviti istu gresku kao ja. Sramota je sto su ovakvi ljudi clanovi sajta, sto ga unistavaju i stvaraju nepoverenje u ceo sistem koji ovde funkcionise.
Postovani Marko, ja sam Vas pokusao da zovem 3 puta i ostavio sam Vam poruku pre bilo kakvog odgovora kuriru. Sve je bilo sumnjivo, pogotvo to sto sam Vas pokusao da kontaktiram preko telefona vise puta i danas i prethodnih dana u razlicitim vremenskim periodima, i nikad niste odgovorili na te pozive. Bilo je sumnjivo! A kad je jutros paket stigao cena bila dosta veca, i niste odgovorili na poziv, niti je kurir hteo da kaze zasto je cena ovoliko veca, meni nista drugo nije preostalo da ne preuzmem paket. Negativna zbog opreznosti - ok, nije bio fer da nisam preuzeo paket, ali nisam jedini koji bi isto ovako uradio nakon vaseg ponasanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.