Sabra

Subotica

Član od: 10.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma loš prodavac! Navešću svoje iskustvo u par tačaka: 1. Naručio sam kućicu iz oglasa u kome piše od kvalitetne plastike, a u pitanju je kućica toliko labava i tanka, da vam ne mogu opisati. Kao plastika za plastične flaše, malo jači vetar i kućica leti po dvorištu kao flis papir. VEOMA LOŠ KVALITET! POD BROJ 2. Da ne pričam o tome da je čovek prvo poslao dečiji tobogan, a ne kućicu. Dete videlo tobogan i obradovalo se, kako detetu uzeti tobogan i vratiti nazad? ?? Pritom kada sam lepo pozvao čoveka i rekao mu da nije problem, da ću platiti POLOMLJENI TOBOGAN i da mi ponovo pošalje kućicu, on je počeo da mi priča priču da to nije taj tobogan koji ima u oglasima koji košta 5000din, nego je to neki prvoklasni tobogan koji ne može da mi proda ispod 6500din. ZNAČI ČOVEK JEDNO DRŽI U OGLASIMA, DRUGO VAM ŠALJE NA KUĆNU ADRESU. VEOMA NEGATIVNO I LOŠE ISKUSTVO SA OVIM PRODAVCEM! SVE NAJBOLJE ŽELIM SVIM KUPCIMA!
Tražio sam da mi vratiš posiljku koju nisi porucio i odbio si.. Rekao si sa ti pošaljem i kućicu poslao sam ali si ti skroz nekorektan i lažov. Ali sve ce ti se to vratiti u životu.POSTO CEO RAZGOVOR SA TOBOM IMAM SNIMLJEN NA TELEFONU KAD SI MI PRETIO DA CES DOCI KOD MENE ....hajde molim te dođi ILI DA TI PUSTIM NA YUTUB PA NEKA I OSTALI ČUJU KO SI TI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.