Sacir Brkic

Beograd | Zvezdara

Član od: 21.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog člana alacatel 1s i huawe z5 i pitao sam ga da li su telefoni ispravni, rekao je da jesu i da je sve ok, medjutim kada sam ih dobio huawei zakljucan na google nalog, a alcatel ima po sred ekrana duha i žutilo sa cele desne strane , šokirao sam se , odmah sam ga kontaktirao i rekao je da ih vratim ali da on neće da mi nadoknadi poštarinu koja je iznosila preko 1000 tamo i nazad, uz moje insistiranje je prihvatio da mi plati samo 200 din, i sta ću, vratio sam mu telefone a izgubio 800 din, znao je u kakvom su stanju telefoni a ipak mi ih je poslao imam sve dokaze i skrinšotove a i administratori mogu da se uvere u našu prepisku, zato veelika negativna ocena za ovog ne fer člana
Neposten kupac, ali sam ga ispostovao i dozvolio da vrati sve sto me ne odgovra. Prvo alkatel mu odgovarao, sve ok, 3500 din , kutija , punjac , papiri, jedini sam vlasnik itd. Posle dva dana kaze ne odgovara mu ni taj alkatel, spomenje duhove nekakve. Ok. vrati i to. Huawei y6 ii compakt, a ne ovo sto on spominje, trazi moj neki bivsi nalog , ne znam lozinku, plati i oktljuca , to je stariji model , 2000 din u orginalnom pakovanju sa svim dodacima. Ne znam sta je on u svojoj glavi zamisljao,. Ali nema veze , neka pise sta hoce, ja sa normalnim ljudima zavrsavam ljudski i bez ijednog problema do sada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.