Said

Mali Zvornik

Član od: 14.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Društvene igre

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako nekorektno, Čipove sam skupljao i više od godinu dana, dao sam ti ih na reč 500 Miliona nije malo. Verovao sam na reč i uzdao se u tvoje pozitivne ocene, nejavljaš se na telefon, pa imaš smrtni slučaj pa opet se nejavljaš a pare si trebao uplatiti pre dve nedelje. Član za izbegavanje! !! !! !! !
druze...dao si mi negativnu ocenu na mojih 126 pozitivnih i mozda jos 500 ocena bih imao da svako na KP ima nalog da me oceni...dao si mi sam cipove koje ti nisam trazio unapred...rekao sam ti da cu ti platiti i desilo mi se to u porodici sta mi se desilo...ti me na dan sahrane zoves 5 puta i zato ti se ne javljam...nisi upravu za to sto nisi sacekao da se sve zavrsi kako treba pa bi resili sve a ne ovako da mi dajes negativnu...mislim da mi ona svakako nece skoditi jer moji kupci znaju kakav sam i da od mene dobiju uvek ono sto je na oglasu...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.