Saitama

Surčin

Član od: 28.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Grejan laptop, crkao posle 4 dana. Ventilator podmazan sa WDom. Prodavac se pravda da se ne razume dovoljno da bi znao da je nesto tako radjeno na laptop, iako je primetio da je mastan odozdo po povratku iz servisa. Itd, bla, bla. .. Ko veruje u njegovu pricu, slobodno neka pazari od njega delove. Od mene negativna i kraj saradnje.
Jako interesantna situacija da sam na kraju Ja u svemu tome ispao grbav...iz razloga sto mene okrivljujes zato sto ti nisi ispunio svoja ocekivanja ili nesto slicno... Na sva moguca pitanja si dobio odgovor i pre prodaje i posle prodaje, dodatne slike si dobio, sa tvoje strane i mala sumnja ako je postojala i to smo resili, i kad si predlozio da istestiramo hdd i to sam uradio uz tvoju pomoc,i cenu ti korigovao, sve kako je stojalo u opisu oglasa je tacno pogotovo onaj deo gde Ja nista nisam cackao, a kamoli otvarao i sve sto znam i sto mi je receno od prvog vlasnika samo preneo dalje. Da bi ti poslao ispravan laptop(hdd je bio poluispravan jer smo to ustanovili pre prodaje zajedno)i dobijes ga ispravnog, ali si se malo zeznuo, kod tebe je radio 4dana kao sto si rekao gore, da ti je istog dana kad si ga raspakovao crkao istog trena ili dana, vratio bi ti pare, ali ti on crkava posle 4dana koriscenja, u oglasu nigde nije stojalo garancija ili novo, prodao sam polovnu stvar, a kod mene je siti bio godinu dana, sta je prvi vlasnik cackao ne znam, meni probleme nije pravio. Jeste vratio se sa sveze instalacije OS-a kao i ciscenja prasine iznutra skoro i bio je mastan sto od WD spreja sto od dzema(za dzem sam Ja kriv, posto sam prstima uhvatio gornji deo plastike ali se za to nisi zalio posto se skinulo i nije se osecao na "sipak") sto sam ocistio donji poklopac od masnoce, nisam decku postavljao pitanja koji ga je radio sto i zasto, ali isto tako ne mogu ni da ga napadam ili optuzujem da je grejao nesto kad nisam bio prisutan tu kao sto si ti to upravo uradio, a nije nista pominjao za grejanje cipova i elektronike itd Sve u svemu Ja sam na kraju morao da znam i budem upucen kakva je unutrasnjos uredjaja i dal je nesto cackano itd, a nemam blage veze sa tim... To bi bilo isto kad bi Ja sad tebe optuzio za auto koji sam kupio od tebe da je nesto skinuto sa njega, a da ne utice na ispravnost istog i da npr je bio kod majstora koji ti odrzava ali ti je precutao da ce rikne nesto na njemu, a ti si u medjuvremenu prodao to i kasnije krenu da se desavaju neke nebuloze i ne znam ti ja sta... Naterao si me da budem sad bezobrazan samo iz razloga sto si skocio na mene kako sam morao znati kako je taj decko morao da mi kaze, kako ovo kako ono, kao i na kraju sto sam ti i napisao, da sam znao da ce da rikne ne bi ga nikome ni prodavao. Da smo na drugom mesto, u roku od 24sata bi skinuli ovo crvenu meni...ali sta da se radi...moja savest je cista za tebe ne znam...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.