Saki

Čačak

Član od: 01.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Setovi, kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izgledalo je da ce komuniacija biti dobra. Porucio sam robu koju je prodavao za pare koje je on trazio. Roba nije poslata uz medjusobnu komunikaciju preko kp u kojoj sam obavesten da ce stici za dan dva. Posto sam video da je vec negativno ocenjiva shvatio sam da mu je to obicaj te predlazem da ga drugi korisnici ignorisu pri kupovini. Čovek za ignorisanje.

Obuća | Muška > Papuče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio obucu, nije preuzeo, ne odgovara na pozice, poruke, blokirao komunikaciju. NIKAKO MU NEMOJTE SLATI NISTA BEZ PRETHODNE UPLATE! ! Kakav bezobrazluk.

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam u cemu je poenta lagati kad nesto prodajes valjda je u cilju da prodas. .. Zaista neverovatno Kazem coveku da hocu da mi posalje on navodno posalje I nista ne stize vec 10. Pa da je poslato sa Madagaskara stiglo bi a ne iz Cacka.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezobrazluk. Cekao sam ga i propustio 2 ponude zbog njega da bi me doticni na kraju ignorisao. Dogovorili smo se da otkupi telefon i ja sam se oslonio na njega jer mi je novac bio vise u interesu od zamene. Moze se videti u porukama gde smo se dogovorili da cu da ga sacekam dok sakupi novac jer je rekao da nema trenutno novca. Medjutim, on je poslao poruku do kada bi trebao da dobije novac i kada da mu posaljem telefon. Sve je bilo ok dok nije dosao i taj dan. Kada je dosao taj dan, on je poceo da me ignorise, a samim tim dogovor nije ispostovan. Ja mislim da sam ispao skroz korektan, ali nazalost sam zbog njega izgubio dve ponude koje sam mogao da iskoristim. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer je jako neozbiljan i nekorektan.
Napisao sam da kad skupim pare da cu se javiti ako se do tad telefon ne proda.Mogli ste da ga prodate nekome drugom ja vam nisam molio da ga ostavite i meni prodate...Ipakk preporucujem saradnju sa ovim likom,nmvz sto sam dopio negativnu ocenu zbog njega.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.