Šakil O Nill

Novi Sad

Član od: 21.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dosta sam se dvoumio da li da postavim ovu ocenu ili ne, ali sam shvatio da moram kako bi buduci kupci mogli da obrate paznju. Sa prodavcem sam se dogovorio da sin dodje na njegovu adresu kako bi probao tastaturu. Pre svega moram naglasiti da je Kiza bio ljubazan kako ne bi doslo do zabune. Prodavac je izvadio vise tastatura tako da su krenuli sa testiranjem. 1. tastatura-ne radi 2. tastatura-nece da se poveze 3. tastatura-ne radi backspace 4. tastatura (koju on koristi) je radila perfektno, ali njemu treba i postujem to 5. tastatura je radila ali iPad nije mogao da stane u nju (iako je navedeno da moze svaki ipad air) 6. i 7. tastatura su "neispravne" ali je napokon jedna bila skroz ispravna osim toga sto nema drzaca za iPad Sta smo ustanovili? Prodavac nije testirao tastature tako da je na kraju sin morao da uzme "neispravnu" za 300din. Umesto da je testirao sve lepo pa da su brzo obavili saradnju, potrosili su preko 45min da gluposti. ..
Priznajem.. ja sam budala sto se petljam sa ovakvim ljudima za 300 dinara..

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

lose opisan telefon prikrivene mane. Nije spomenuo da ekran ne radi i da ima linije. Ne preporucujem saradnju. Nismo mi ovce ovde pa da bacamo pare
G-din Boban je kupio u oglasu navedeno neispravan iphone 5s za 10 ;€.. sta reci... sve najbolje u zivotu gdine Bobane zelim..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.