Sale & Pedja

Aleksandrovac

Član od: 28.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Fenovi, prese i stajleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kako kažu greškom su mi poslali stajler umesto figara, kada sam tražila povraćaj rečeno mi je da su kontaktirali bex da pokupi nazad paket, pošto mi se niko nije javio, niti došao po isti, lagano su mi prodavci iskulirali poruku. Lepo mi kažu ljudi da ne kupujem jeftine gluposti. Stajter koji sam dobila nije ispravan.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje da li ima na stanju, odgovora da ima. Dajem podatake, javlja mi da je poslato. Roba ne stize nekoliko dana. Onda mi javlja da je poslao greskom na drugu adresu, ali čim se vrati paket nazad da ce poslati meni. Onda kaze da je poslao u sredu ili četvrtak. Onda kad opet ne stize roba, kaže da je ipak prodao nekome ko se javio pre mene. Sve imam u porukama. Zaobići u sirokom luku.
Mislim da je bilo 2 x F a j z e r

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Narucio punjac, sve to ok. .. u opisu stojalo da je i za Samsung, ali za moj ne odgovara i to je moguce ali iz tog razloga narucio univerzalni da bi odgovarao. .. Ali da lik ne odgovara na moje da punjac ne odgovara, da vidimo sta dalje, da li ima drugi ili nesto. .. Nije do para, cak i postarinu platio koliko i punjav. Ali bar da si covek ako nista drugo.
Ovaj je 100% vakcinisan

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije isporučen punjač za kameru.
Punjac kosta 100 dinara, kamera je fabricki zapakovana, ali prijatelj nije mogao da mi napise u poruci da nedostaje punjac, da bih mu poslao naknadno punjac o svom trosku Ne znam sta je sa ovim ljudima Da li nesto utice na psihu?

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Merni instrument DT9208a je loša kineska kopija POKVARIO SE već treći dan posle kupovine, na merenju struje 200mA fabrički nije ugrađen zaštitni osigurač pa je pregoreo unimer.
Sa tzv clanom sam imao odlicnu komunikaciju, uredjaj je 100% ispravan Ako je uredjaj neispravan mogao je da se javi i da reklamira proizvod Clan je obrisao sve poruke koje smo razmenili u vezi slanja predmeta, da admini ne vidi da smo se dogovorili u jednoj poruci Kakva losa komunikacija? Sta moze bolje? Kako netacan opis? Clana sam pozvao i nudio zamenu uredjaja ili povrat novca, napisao sam i poruku na KP, ali jednostavno ne zeli saradnju Obrazlaze da je uredjaj kineske proizvodnje...pa nije spejs satl je ( letelica koja se lansira sa lansirne rampe kao raketa, odlazi u orbitu oko Zemlje noseci ljude i raznu opremu, izmedju ostalog i vestacke satelite, a zatim se kao jedrilica spusta na zemlju) Nece novac, nece zamenu uredjaja..pa sta onda hoce?

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Komentar na oglasu u kome pise “Sirina nosaca za postavku na centralni tunel 12cm” nije tacna vec je sirina nosaca za postavku na centralnu tunel 10,5cm
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.