Sale

Jagodina

Član od: 04.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ugradni elementi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mr. Sasa Nikolic, firma Feman iz Jagodine. Posteno sam platio trazenu cenu a dobio mućak! I jos je gospodin pokusao da mi objasni kako sam trebao kupiti novu rernu ako sam hteo da bude makar sigurna za spremanje hrane a ne izvor zaraze. Hvala gospodine Nikolicu, svet je inace mali jako
Postovani gospodin je orucio od mene parnu pecnicu, u radnom stanju. Potvrdio da je ispravna ali mu se ne svidja sto je ostala malo prljava unutra. Pritom cena nove takve je 1700eura a on je polovnu platio 150eura. Sto ukazuje da sam mu cenu dao i vise nego fer i korektnu, pa ni za neispravnu pecnicu ova cena nebi bila nekorektna a taman posla da za ispravnu moze biti nekorektna. Drugo, uvlacenje fabrike Feman u sve ovo nikako nije po propisu jer je pecnicu kupio licno privatno od mene, a ne od fabrike feman. A gospodin ukoiko ima zamerke na fabriku feman, nek se sa njom obracunava tamo gde je vreme i mesto za to.

Etno stvari > Stari zanatski predmeti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo se dogovorili, cak sam i spustio cenu, poslao paket i paket mi je vracen posle 5 dana jer niko nije podigao, sada moram platiti duplu postarinu Negativna ocena za ovog clana, neprofesionalno i neozbiljno, ne preporucujem bilo kakvu saradnju!
Gospodin uopste nije meni slao paket i sumnjam da ima dokaz da je meni to poslao uopste. Molio bih da prilozi dokaz jer izgleda da je nesto pobrkao. Zahtevam skidanje pogresne negativne ocene.

Ugostiteljstvo | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poruciosam kofice za kecap i senf stiglo ali ne kao sa slike polomljen poklopac neispravno clan za izbegavanje i sad bezobrazluk jos trazi daga ocenim pa eto daga ocenim bas,
Ne slazem se sa vasom ocenom jer sam ja kofice poslao ispravne i citave za sta imam i dokaze. Pritom nikakva reklamacija mi nije upucena od izvrsene prodaje pa do sada, tako da smatram da je ovo samo vas hir sto nisam hteo da vam izadjem u suret i spustim cenu aparata koji ste od mene trazili.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.