Sale

Vlasotince

Član od: 19.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Netbukovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je rekao da uz laptop daje ispravnu tastaturu, naravno dobio sam neispravnu tastaturu kojoj fale i dugmici a to na slikama nigde nije bilo, zato sto covek cak nije ni slikao tu tastaturu da se nebi videlo koliko je unistena. Prodavac koji je za izbegavanje i nista drugo. Znam da ce covek imati objasnjenje ali ne znam stvarno kakvo kada posalje laptop skroz unistenog kucista i jos mi kaze da nije nista cackano na laptopu a sve i jedan sraf oblaznute glave i gotovo sve zabice izlomljene, a ko se imalo razume zna koliko puta treba te srafove odvrtati da bi se pojeli
Čoveku pošalješ laptop, on prepakuje sve u njegov pa mu posle ne odgovara i posle nekog vremena bi da vrati prodavcu??? Da je tako kao što si napisao zar nisi mogao to sve pri preuzimanju? Navedeno je da je laptop ispravan ali sa slomljenim displejem i slikano sve detaljno, kome ne odgovara pri preuzimanju se javi i vrati bez da rastura. Ima nas svakakvih.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.