Sale

Valjevo

Član od: 05.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Prodavac mi je prvo rekao da može tačno da izmeri težinu bicikla, da bi posle odbio saradnju. Generalno, nije mnogo predusretljiv u komunikaciji i dogovoru oko cene. 2. Nakon duže prepiske i dogovorene prodaje, te konačnog dogovora oko slanja, na dan slanja čovek mi javlja da je još pre 10 dana prodao bicikl. A oglas je sve vreme bio aktuelan. Mislim, desava se u zivotu svasta, mozda jeste previd jer ne vodi pedantnu evidenciju, ali nekoliko dana natezanja i dogovaranja, moje angažovanje oko nabavke novca i prijema. .. sve uzalud. Po ocenama bi trebalo da ima iskustva, da pedantnije radi, cim nesto proda - da evidentira a ne da zavlači zainteresovane kupce.
U pitanju je neko sa kim sam u startu procenio da mogu imati eventualni problem jer na pitanje koliko je teska bicikla odgovorio sam oko 15 kg za sta je burno reagovao u smislu da sam napisao da je "lagana bicikla" sto je tacno za taj model a on misli da ima oko 10 kg kao da je karbonska , jos mi je napisao da je izmerim ponovo , naravno od svojih obaveza nemam vremena da se posvecujem neozbiljnim i zahtevnim kupcima jer sreca moja sto nisam poslao biciklu , dat je lazan broj telefona ,verovatno i adresa , naravno posto je bicikla prodata a nisam evidentirao nazvao sam da se izvinem i saopstim jer nemam vremena da kucam poruke od posla.Javio se zenski glas i kaze da pojma nema o kakvoj se bicikli radi i da sam pogresio.Da sam je poslao biciklu vratila bi se i troskove transporta bih naravno ja platio...naravno. Pitao me je pre toga za zadnju cenu i ja sam kulturno odgovorio a posle par dana je opet pitao za cenu i nudio nepristojne i nerealne ponude, pa je opet treceg dana pitao za nizu cenu nasta naravno nisam odgovorio jer nemam vremana da se dopisujem u nedogled za nesto sto je definisano.U medjuvremenu bicikla je prodata i skinuo sam je sa oglasa ali posto me on vec kontaktirao preko Kp njemu stoji slika bicikle ali pise da je oglas obrisan.Iz razloga sto je ljut jer nije kupio nesto sto je hteo za cenu koja mu odgovara daje meni negativnu ocenu.Neka daje i 10 njegova stvar jer moj odnos prema kupcima je realan , posten i maksimalno korektan sto govore svi moji kupci i moje pozitivne ocene.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna druze zbog : Mislim da nije lepo pitao sam te jeli sve uredu sa zvucnicima rekao si da jeste. .. ok zvucnici daju zvuk ali da si mi rekao da je kabal sa kojim spajas zvucnike sa pc ili tv isecen i zalepljen trakom tj nastavljen sa nekim malim kablicem i cim ga malo pomeris prestane zvuk ne bih uzeo sigurno ipak nije lepo od tebe . .. navedeš druze mane pa kome se svidja nek uzima a ne da cutis o problemu kazujes kako je sve ok u fullu a ono K. .. .. Ovo je bilo samo da se otarasis zvucnika. .. toliko od mene! !! !
Ovaj dečko stanuje jedan kilometar od moje kuće i rekao sam mu da dođe kod mene i uveri se da su zvučnici perfektni jer su to lično moji već dve godine ,Nije hteo naravno jer je rekao ako nešto nije u redu vratće što je uredu jer smo blizu.Dao mi je komp koji nije mogao nikome da uvali i doplatio 2000 dinara.Obzirom da sam u poslu nisam video poruku koju mi je poslao gde piše da je jedan kabal lepljen izolir trakom i da prekida što je apsolutna laž.Zvao sam ga sto puta ali mi odbijao poziv.Poslao sam mu poruku ali nije odgovorio.Našao sam ga tek sutradan na viberu i rekao da mi se javi i vrati moje zvučnike da mu dam njegov komp i pare ali je rekao da su zvučnici otišli još sinoć.Znači neverovatan lažov i prevarant.Nije mi jasan , zvučnici rade super ali mu smeta što je jedan kabal lepljen izolir trakom , smešno baš ali dobro ako ne odgovara vrati i to je to , blizu smo , još sam ga lično odvezao mojim kolima do stana da ne ide peške.Kakva drskost i nezahvalnost .Još ima smelosti da mi daje negativnu ocenu izmišlja i laže , a u stvari istina je da je imao kupca za zvučnike jer su mu hitno trebale pare verovatno za porok.Ponovo sam mu tražio da mi vrati zvučnike ali je odbio.Znači da osoba nije stabilna i ovim putem obaveštavam sve na sajtu Kp da izbegavaju saradnju sa ovim tipom .

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo sam gospodina ocenio pozitivnom ocenom, međutim povlačim pozitivnu ocenu iz sledećeg razloga: Uzeo sam od njega mobilni telefon Iphone 4 za koji mi je on malo korigovao cenu sa pričom da je mobilni telefon donesen iz Nemačke, da je SIM free i naravno da je iCloud slobodan. Došavši kući upalio sam mobilni normalno je sve radilo pošto je on meni trebao prvenstveno za posao, jer je to ipak telefon koga je vreme pregazilo. Nakon dva dana slučajno sam ušao u podešavanja telefona i primetio da je telefon registrovan na osobu pod imenom Marko Radović sa e-mail adresom xxlgaming018@..... Pre nego što sam zvao prodavca ja sam kontaktirao pomenutu osobu sa pomenute e-mail adrese kako bi bila ljubazna da mi da lozinku kako bi resetovao telefon na fabrička podešavanja, jer neću da mi tuđi nalog visi u telefonu, osoba se oglasila sa e-mail adrese i rekla mi lozinku koja je sadržala malo uvredljiv karakter koju sam ja ukucao i normalno nije radila. Ja sam ga ponovo kontaktirao molivši ga da mi kaže pravu lozinku nije mi ništa odgovorio više. Ubrzo sam ja saznao ko je u pitanju Marko Radović i ispostavilo se da je on sin od prodavca koji mi je prodao telefon iz Valjeva, tako što sam ih oba dvojicu našao na Facebook-u, čak sam mu i na fejsbuku tražio lozinku međutim nije bilo odgovora. Odmah sam okrenuo prodavca i obrazložio mu zašto mi je prodao mobilni u kojem je apple nalog njegovog sina i da nije slobodan iCloud kao što smo se dogovorili i ako može da zamoli njegovog sina da mi da lozinku ili da je resetuje ako je zaboravio. Prodavac za koga neću da ga imenujem i koji ima više mobilnih brojeva počeo je nedolično da se ponaša tako što je rekao da nema on ništa više sa mnom da mu ne uznemiravam sina, a ja na početku nisam ni znao da mu je to sin, da što se njega tiče mogu i da polupam telefon, lozinku neće da mi kaže, da ne zna kako se resetuje lozinka i da ga to ne zanima. DAKLE OD MENE KEC KO VRATA DA MU OSTANE U SEĆANJU KAKO ME JE SLAGAO.
Prvo dečko nemaš obzira na vreme koje sam provodio sa ocem u bolnici a posle toga sa smrtnim ishodom....drugo to sam ti i rekao i naglasio da se strpiš...treće počeo si da pretiš kap poslednjabitanga...četvrto poslao sam ti pored svega e mail odgovarajući ali nisi znao da aktiviraš...peto uopšte ti nisi kupio telefon od mene već si uzeo od posrednika...šesto sa takvim neozbiljnim nasilnicima ne komuniciram...sedmo znaš koliko me brigaza tvoju negativnu ocenu jer si nekulturan i nevaspitan.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako: Felne sam rezervisao sto sam morao i da platim 2000din unapred. Ok pristao sam na to. Prodavac je insistirao da mi posalje aksom i ako sam ga zamolio postexpresom. Ok i na to sam pristao. Felne su stigle, tek sam tada primetio da su amaterski ofarbane i da se farba slivala i nije jednaka na svakom mestu. Sto ne pise u oglasu ali ok to je najmanji problem. Centralna rupa je fi70 a ima plasticni prsten na fi57 sto ne pise u oglasu takodje ajde dobro i to. E sada nastaje zezancija najveca: Probao sam da ih montiram ali rupe su duboke i preuske za normalne srafove, tako da moraju specijalni srafovi novi tip koj ide samo na vozila novijih generacija od 2010 pa navise, sto ne pise nigde u oglasu. Sto ce me dodatno kostati 300din po srafu sto je 6000din dodatnog troska. Kad sam prodavcu napisao o cemu se radi on je napisao da to nije znao, ja sam ga pitao dali mogu felne da mu vratim posto za te pare mogu da kupim bolje felne sa sve gumama. On je odbio i kaze da to nije njegov problem i da NIJE OBAVEZAN DA TO NAVEDE U OGLASU, sto u prevodu znaci da je felne namerno uvalio znajuci za taj problem. Onda mi je dao br od nekog svog segrta i napisao mi da vidim kod njega za srafove da izvinete da me skine sa one stvari i pritom i njemu da napravi posao i da i on zaradi na meni. Moje pitanje je sta ja imam sa tim i zasto moram ja da platim tudju gresku. I predlozio mi da felne uvelim drugome kao sto je on meni. Osnovno vaspitanje kojem se uce deca pre polaska u vrtic je da ne radis ono sto nebi voleo tebi da urade, kada napravis gresku ne prebacuj krivicu vec snosi sam posledice za svoje greske, ne treba lagati i krasti i to da se obraz ne kupuje parama kad se izgubi a pare dodju i odu. Ja cu kupiti te srafove dacu pare ali obraz ce mi ostati cist za razliku od njegovog kojeg je prodao za ni 200e. .. Moja preporuka drugim kupcima je da po ovome vide sa kakvom osobom imaju posla ili ako bas hoce da kupe nek preuzmu licno i dobro pregledaju robu jer posle ako vam je neesto promaklo sto je sakriveno i nije napisano u opisu oglasa na vracanje mogu da zaborave pogotovu ako je nesto tu oko 200e jer tolko izgleda vredi obraz ovakvih. ..
Covek je rezervisao felne i uplatio avans 2000 din da ga cekam 20 dana sto sam i pristao.Skinuo sam mu cenu sa 185 na 160 evra znaci laze da je 200 evra, o felnama sve pise u opisu i to je procitao i bio upoznat , felne su sto posto prave i nisu krive sto on potvrdjuje , prsten sa fi 70 na fi 57 je fabricki i to laze jer se nerazume, felne nisu farbane vec samo rubovi sto sam i napisao u opisu oglasa tako da i to laze , safove nisam naveo u oglasu da idu uz felne jer to niko na oglasima ne daje uz alu felne tako da je i za to bio upoznat , znaci i to laze . Poslao mi je poruku da nije znao da mu trebaju i safovi ali ako nadje za 2000 din do 3000 din on ce kupiti i resiti problem. Ja sam mu dao broj telefona coveka u Novom Sadu sto ima te safove i kostaju 3200 dinara a ne kako on kaze 6000 din , znaci i to laze...Poenta je da se coveku svidjaju felne i dobio je ono sto je trazio ali predmet rasprave nisu felne koje ja prodajem vec safovi sto nema veze samnom i oglasom koji sam objavio. Sve ovo sto sam napisao stoji u porukama izmedju nas dvojice i nista nisam izmislio a ko bude citao ovaj njegov referat smejace se jer covek hoce da kupi jednu stvar ali da dobije dve...smesno !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.