Sale

Ćuprija

Član od: 17.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisao sam referat na dve strane ali dozvoljeno samo 700 karaktera. Steta. Stiglo mi je napajanje Corsair HX1200i polomljeno i unisteno u obicnoj crvenoj kesi umotano, bez svih dogovorenih kablova od kojih su pola njih kineski. Napajanje maltretirano i pregrevano. Kondezatori naduveni i istopljeni. Jedna zavojnica istopljena. Transformatori nagoreli. Gorelo i na samoj ploci. Remont neisplativ. Posle dva meseca prepiski i ribolovackih prica kako je to radilo na kompijuteru sa integrisanom grafikom i jednim SSD -om, laznih obecanja o resenju problema, napajanje bacio u djubre i digao ruke. Prezalio pare i stavio tacku na celu pricu.
...hajde da ostali znaju i drugu stranu. Dobio napajanje kao sto kaze PTT ga oštetio,ja opet hteo da mu ublažim štetu rekavšimu da ću čim dodjem u Srbiju naći nešto i poslati mu,i on opet mi daje negativnu,neki ljudi su ... ali ok .Što se člana tiče da je napajanje unutra kako njegov neki majstor kaže nagorelo i maltretirano ja to neznam jer napajanje nikad nije ni otvarano,a da jeste ko otvara ispravno napajanje,i ko mu je uopšte dao dozvolu da ga popravlja i nalazi majstore bez moje odobrenje ako već se desilo šta se desilo,lepo je mogao da mi vrati(drugo bi dobio kako sam obečao mu ) iako nisam odgvoran za štetu koju su kuriri načinili ,sad od drugog napajanja da dobije nema ništa .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.