Sale

Mali Zvornik

Član od: 20.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Grejaci su bili sa cenom od 20 e , uplatila sam karticom novac i cekala slanje kada mi je gospodin javio da je pogresio cenu i da je cena sada 80 e . Na njegovoj stranici u to vreme prodavala su se dva proizvoda . Naravno , cena od 20 e stajala je tri dana i ja sam platila cenu koja je bila izlozena. Osecam se jako povredjenom jer je dogovor o placanju trajao dva minuta i sve je bilo u redu da bi mi sutradan stigla poruka kako je doslo do greske i ostalo . Ne volim u trgovini ovakve stvari i prvi put u svom zivotu dajem negativnu ocenu jer se osecam izmnipulisano i obmanjeno .
Jel vam sada srce na mestu?Pare su vam vracene i nije mi palo na pamet da nekoga prevarim. Nista izgubili niste, sem 50 dinara kredita sto ste zvali i navalili da mi odma uplatite pare i da razmenimo poruku na KP da bi mogli oceniti, jer ste skontali da je pogresna cena na proizvodu, za te pare ne mozete uzeti obicne uloske a kamoli ovakve sa grejacima, rec je o proizvodu koji kosta 250 dolara a ne 20 eura. Mojom greskom je cena bila 20 eura,priznajem. Ali nalog delim sa kolegom sa kojim zajedno radim, i nisam ga ni pitao za cenu. Zato je doslo do zabune.Mislim da nije bilo potrebe da dajete negativnu ocenu za ovo, svakome moze da se desi greska. Ali neka vam bude, verovatno ste sad uspeli u zivotu i lepse se osecate :) :)

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi tel sa crknutim mreznim čipom, malo ima mrežu malo ne, sad u poslednje vreme sve vise nema. Pokušao sam i apdejt kako su mi rekli u servisu i sve al jednostavno uvek je isto. Popravka 120e sto mi se uopšte ne isplivati. Toliko o mom iskustvu sa ovim prodavcem.
Kao prvo.:Nije ispostovao dogovor da dodje po telefon jer sam rekao licno preuzimanje iz loseg iskustvao bas kao ovo sad. Odneo mu telefon i predao. Posle 8 dana se javlja kako mu mrezu gubi. A prvih 8 dana se nije javljao da je ista lose, jer sam mu predhodno rekao da ako mu se ne svidi da moze vratiti. Poruke imam sacuvane sve i mogu dokumentovati.A telefon sam licno koristio bez problema.I opet da ispadnem korektan ponudim mu da mi donese tel da odnesem majstoru i da vidimo sta je. Toliko o tome
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.